Alexandru Arşinel a ajuns să vândă legume în piaţă la 81 de ani! Marele actor îşi riscă viaţa în plină pandemie de COVID

Surpriză de proporţii pentru bucureştenii care au ieşit în acest weekend în piaţa din zona Cotroceni. La una dintre tarabe se afla Alexandru Arşinel care vindea ardei kapia, bulion şi roşii. Actorul a venit în ajutorul fiului său cel mic, care are o afacere în domeniul agricol.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 05:11

Actorul îşi pune viaţa în pericol în plină pandemie de coronavirus şi vinde legume în piaţă la vârsta de 81 de ani. Alexandru Arşinel intră în contact cu mai multe persoane, însă acest lucru nu îl deranjează. Clienţii actorului nu doar că primesc legume proaspete, ci aud şi o glumă bună.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor în momentul în care căra cu maşina de acasă spre piaţa din Cotroceni mai multe lădiţie cu legume proaspete. Arşinel a fost ajutat de fiul cel mic, Cristian, care a descărcat marfa şi a vândut câteva legume. La taraba fiului actorului kilogramul de roşii era 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori era 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei/litrul.

Citeşte şi: Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru, schimb de roluri la conducerea Teatrului Tănase. Noul manager încasează un salariu mai mare

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit pentru Click!, Alexandru Arşinel.

Actorul este foarte mândru de afacarea fiului său, Cristian. Absolvent de Drept şi de ASE, acesta a ales o pasiune mai veche şi s-a specializat în grădinărit. A amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut a ajuns şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.