Alexandru Arșinel a fost externat de la „Matei Balș”. Artistul s-a vindecat de Covid-19

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, luni, după trei săptămâni în care atât el, cât și soția lui au luptat cu complicațiile produse de infecția cu Covid-19.

10 mai 2021, 16:55
Alexandru Arșinel a fost externat de la „Matei Balș”. Artistul s-a vindecat de Covid-19

Alexandru Arșinel a fost externat de la „Matei Balș”. Artistul s-a vindecat de Covid-19. „Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.

Alexandru Arșinel a fost externat de la „Matei Balș”

Alexandru Arșinel a fost internat pe 17 aprilie, la două luni de la rapelul vaccinului împotriva bolii. Actorul și soția sa au stat o săptămână în spital, după care au fost externați. Din nefericire, fostul director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București nu s-a simțit bine și a fost nevoit să se întoarcă la „Matei Balș”, unde medicii l-au ținut sub observație până luni, 10 mai. Actorul și-a petrecut Paștele sub tratament, după ce virusul i-a slăbit organismul și a fost nevoie de supravegherea permanentă a cadrelor medicale.

Care este starea lui Alexandru Arşinel: „Încă nu e clară situația mea aici”

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a fost vaccinat cu serul de la Pfizer, în urmă cu două luni, ca și soția lui, Marilena. Cei doi s-au vindecat de Covid-19, însă actorul s-a reîntors în spital. „Cazul Arşinel este dovada că, dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară. Probabilitatea este mai mică să mă infectez dacă m-am vaccinat, dar, dacă o fac, e o formă uşoară. Nu a avut nevoie de oxigen”, a declarat Adrian Marinescu, directorul medical de la „Matei Balș”.