Alexandru Arşinel a fost externat din spital după ce a suferit un transplant de rinichi

Alexandru Arşinel a suferit un transplant de rinichi la sfârşitul lunii trecute. Actorul se simte bine, a fost externat şisusţine că abia aşteaptă să urce pe scenă.

12 sept. 2013, 16:00
Alexandru Arşinel a fost externat din spital după ce a suferit un transplant de rinichi

Mai multe vedete au fost externate din spital în cursul zilei de joi. Astfel, potrivit România TV, Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu şi-au revenit după operaţii, iar acum sunt nerăbdători să urce iar pe scenă.
Astăzi pot să vă zâmbesc şi să plec fericit acasă îi mulţumesc domnului Lucan că a dat o şansă şi celor din generaţia a treia. Vreau să ma integrez cât mai repede să apar in faţa publicului„, a declarat actorul

Citeşte şi Alexandru Arşinel a fost operat PE DATORIE. Cum comentează artistul situaţia VIDEO

Bărbatul avea probleme cu rinichii de 40 de ani, iar in ultima vreme starea sa de sănătate se deteriorase. Transplantul l-a salvat.

Noi suntem fericiţi că am mai reuşit odată şi aici mă refer că am mai reuşit odată sa invingem noi şi nu moartea„, a declarat Prof. Mihai Lucan, şeful Institutului de Transplant şi Urologie Cluj.

Şi Ion Dichiseanu a fost externat după ce a fost operat de hernie la Spitalul Militar. El va juca peste două săptămâni la Teatrul Nottara.

Citeşte şi Ion Dichiseanu, printre ULTIMII care l-au văzut ÎN VIAŢĂ pe Sergiu Nicolaescu. Vezi ce şi-au spus

Medicul chiar a făcut o glumă. Maestre, v-am văzut acum, nu cu mulţi ani în urmă, dar sunt nişte ani, în Antoniu şi Cleopatra. Probabil că de aceea s-a lăsat hernia inghinală, că aţi ridicat multe Cleopatre„, a spus Dichiseanu.