Alexandru Arşinel a murit. Gigi Becali, declaraţie şocantă despre moartea actorului: „Pierdere? Ce pierdere, tată?”

Marele actor Alexandru Arşinel a murit joi, 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Acesta avea 83 de ani şi a ţinut toată viaţa cu echipa de fotbal a lui Gigi Becali. Patronul dela FCSB a avut o primă reacţie controversată privind moartea actorului.

30 sept. 2022, 08:58
Alexandru Arşinel a murit. Gigi Becali, declaraţie şocantă despre moartea actorului: „Pierdere? Ce pierdere, tată?”

Alexandru Arșinel a murit. Dispariţia sa a lăsat un gol imens în lumea teatrului şi a filmului. Gigi Becali a vorbit despre sentimentele care îl încearcă odată cu moartea marelui actor.

Alexandru Arşinel a murit. Gigi Becali, declaraţie controversată

Citeşte şi Averea impresionantă pe care Alexandru Arșinel a lăsat-o în urma sa. Marele actor avea o pensie colosală

Maestrul iubea fotbalul şi ţinea cu echipa lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a avut o primă reacţie controversată privind moartea actorului.

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată?

Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte.

Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă… ”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Marele actor era fan al FCSB-ului şi îl aprecia pe Gigi Becali.

„Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. Îi mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor.

S-ar fi putut ca, fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent…

Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ … Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă de jucătorii care au creat.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie”, declara marele actor în urmă cu câțiva ani.

Celebrul actor s-a stins din viaţă joi, 29 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Acesta era internat de mai mult timp, pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

Citeşte şi Dana Budeanu, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel. „Ne-aţi luminat şi bucurat o viaţă!”