Alexandru Arşinel are noi probleme de sănătate. Actorul a fost dus de urgenţă la spital

Alexandru Arşinel se confruntă cu noi probleme de sănătate. Actorul, care locuieşte de ceva timp într-un azil de bătrâni, a fost transportat la spital după ce s-ar fi simţit rău.

16 aug. 2022, 11:05
Alexandru Arşinel are noi probleme de sănătate. Actorul a fost dus de urgenţă la spital

Alexandru Arşinel are noi probleme de sănătate. Potrivit primelor informaţii, în weekend, celebrul actor ar fi ajuns din nou la spital din cauza problemelor cardiace.

Alexandru Arşinel, noi probleme de sănătate. Cum se simte actorul

Citeşte şi Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Este aproape abandonat în azil: „Mănâncă foarte puțin şi uită întâmplările recente”

Celebrul actor se confruntă cu problemele cardiace de ani de zile. În 2017, acesta avea mortat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii.

În weekend, se pare că Arşinel s-a simţit din nou rău iar personalul de la azilul de bătrâni în care se afla a decis să sune la 112. Actorul a fost trasportat de urgenţă la un spital din Capitală. Din fericire, medicii au reuşit să-l stabilizeze.

Pe lângă problemele cardiace şi cele de memorie, Arşinel a mai suferit în anul 2013 şi un transplant renal. De asemenea, actorul mai suferă de diabet zaharat și hipertensiune arterială, iar acum au reapărut și problemele la inimă.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane din anturajul lui Alexandru Arșinel pentru CANCAN.RO.

La jumătatea lunii aprilie 2022, Alexandru Arșinel a spus adio teatrului. Maestrul a dispărut apoi total din viața publică. Recent, s-a aflat că marele actor s-ar fi retras într-un cămin privat, starea lui de sănătate fiind foarte precară.

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro.

Rudele actorului nu au dorit, însă, să facă nicio declaraţie referitoare la starea de sănătate a marelui actor.

Citeşte şi Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale