Alexandru Arşinel, din nou la bisturiu

La cei 75 de ani ai sai, Alexandru Arsinel se lupta cu grave probleme de sanatate. Anul 2015 il va surprinde pe marele actor intr-un program intensiv de recuperare din pricina problemelor de care sufera la nivelul coloanei vertebrale. Artistul se teme ca va ajunge din nou la operatie!

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 12:34

Alexandru Arşinel are din nou probleme. Inainte de interventia complicata a transplantului de rinichi pe care Alexandru Arsinel a suportat-o in luna august 2013, actorul a fost operat si de hernie de disc cu un an inainte. Durerile crunte de coloana au revenit recent, reactivandu-se nervul sciatic stang pe fondul efortului sustinut depus de actor in a-si continua spectacolele.

Alexandru Arşinel a slăbit 14 kilograme şi ia 15 pastile zilnic

Maestrul este foarte afectat de problemele cu care se confrunta si se teme sa nu ajunga din nou sub bisturiu:

„Am vorbit cu medicul, mi-a recomandat odihna si medicamentatie speciala pana ies din zona asta de inflamatie. In masura in care nu va ceda, s-ar putea sa fiu reoperat”, a declarat Alexandru Arsinel.

Imediat dupa Revelion, actorul va incepe sedintele de fizioterapie si va intra intr-un program de repaus prelungit, astfel incat sa nu ajunga pe masa de operatie.

Alexandru Arşinel, dezvăluri BOMBĂ despre TRANSPLANT