Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Prima apariţie după ce a fost infectat cu Covid-19

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Actorul a fost infectat cu Covid-19, iar zilele în care a fost bolnav şi-au pus amprenta asupra corpului. Maestrul a fost invitat în cadrul emisiunii  „Rețeaua de idoli”, difuzată de TVR 2, şi a apărut foarte slăbit.

23 oct. 2021, 18:16
Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Prima apariţie după ce a fost infectat cu Covid-19
Alexandru Arşinel este de nerecunoscut

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Actorul a avut o prima apariţie TV după ce a avut virusul care atacă întreaga planetă şi a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut

Mulţi dintre fani au remarcat cât de schimbat este actorul. Acesta a slăbit și este vizibil că vine după o perioadă grea.

Nu, aproape nimeni și nimic nu m-a ocolit. Ăsta mi-a fost destinul… Să fiu la dispoziția oamenilor, la tot ceea ce vor ei să gândească despre mine. Fie că îmi convine, sau nu îmi convine.

Sau mă judecă din punct de vedere al unor lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!”, a declarat Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii.

Citeşte şi: Alexandru Arşinel, noi probleme de sănătate: „Am început să surzesc, Nu am energie, obosesc repede”

Alexandru Arșinel a depășit momentele grele și este chiar gata să își reia activitatea. Vasile Muraru declara zilele trecute că starea de sănătate a actorului este una bună, în ciuda tuturor problemelor de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

O să vină și Alexandru Arșinel la Gale (Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021, n red.), el încă joacă. Sâmbăta trecută (pe 9 octombrie 2021, n. red) a jucat.

A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate (probleme de sănătate, n. red), o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună.

Dar, mulțumim Lui Dumnezeu, așteptăm să se facă mai bine și să reluăm și piesa, Niște Senzații, unde are un rol frumos, i-a făcut și regia. E efortul mai mare acolo, de aceea am și lăsat-o (spectacolul este în pauză, n. red.), mai vedem ce facem…”, a declarat actorul, potrivit fanatik.ro.


loading...
Partenerii noștri