Alexandru Arşinel, îngenuncheat de suferinţă! „Doctorii mi-au dat speranţe…”

Alexandru Arşinel a discutat despre starea de sănătate a soţiei sale. Acesta poartă foarte multă durere în suflet, de când jumătatea lui se luptă să meargă.

20 sept. 2017, 19:28
Alexandru Arşinel, îngenuncheat de suferinţă! „Doctorii mi-au dat speranţe…”

Actorul Alexandru Arşinel şi-a expus suferinţa şi tristeţea în legătură cu starea precară de sănătate a soţiei sale. Aceasta nu îşi poate mişca picioarele, însă mâinile medicilor în cărora aceasta se află încearcă să o vindece.

„Soţia mea e internată la Filantropia. Am sesizat o stare pe care n-am mai văzut-o de un an zile: o stare pozitivă”, a spus bucuros Alexandru Arşinel, pentru emisiunea Răi da’ Buni, difuzată pe Antena Stars.

„Doctorii mi-au dat speranţe că s-ar putea să meargă din nou. Nu foarte bine, dar măcar să se deplaseze la chiuvetă, la toaletă, câţiva paşi, poate rezemată de un cadru, ar fi extraordinar, deoarece până acum un an de zile nu-şi mişca deloc picioarele. (…) Actorii ascund multe lucruri. (…) Ascund durere, mai ales actorii de comedie care nu au posibilitatea să se descarce pe scenă într-o scenă de tragedie”, a adăugat actorul.