Alexandru Arşinel, internat la TERAPIE INTENSIVĂ. Intervenţie de URGENŢĂ

Alexandru Arșinel a ajuns în stare gravă la spital. Totul s-a întâmplat după o bună perioadă în care acesta s-a simțit destul de slăbit din punct de vedere al sănătății.

03 iul. 2019, 04:52
Alexandru Arşinel, internat la TERAPIE INTENSIVĂ. Intervenţie de URGENŢĂ

Alexandru Arșinel a făcut primele declarații după ce a fost internat la Terapie Intensivă.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul”, a spus Alexandru Arşinel.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a mai spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arşinel, transplant de rinichi în ziua în care s-a înscris pe lista de aşteptare. Pintea: „Nu-i o situaţie normală, nici legală”

Alexandru Arșinel a împlinit de curând 80 de ani și spunea, în urmă cu o lună, că nu stă foarte bine cu sănătatea.

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, a dezvăluit Alexandru Arşinel.