Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase după operația la inimă. „Acum trag de viață, că e frumoasă!”

Alexandru Arșinel a trecut prin multe greutăți în ultimul timp, iar acum speră să se refacă după intervenția chirurgicală pe inimă suferită la finalul lunii noiembrie, când medicii i-au montat un stent.

15 dec. 2021, 10:54
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase după operația la inimă. „Acum trag de viață, că e frumoasă!”

Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase după operația la inimă. Artistul speră să se refacă după intervenția chirurgicală pe inimă suferită la finalul lunii noiembrie, când medicii i-au montat un stent.

Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase după operația la inimă

Alexandru Arșinel a avut şi Covid-19, deși se vaccinase cu ceva timp înainte. „Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță. De când m-am externat, de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Click!.

Alexandru Arșinel, prima apariție televizată, la doar câteva zile după operația la inimă. Actorul izbucnește în lacrimi: „Încerc să ofer ce a mai rămas din mine pentru public și prietenii mei” VIDEO

Alexandru Arșinel, 82 de ani, a întâmpinat probleme serioase cu inima în ultima vreme, iar decizia medicilor a fost că operația este singura soluție rămasă în cazul actorului. Pe 17 noiembrie, a fost internat din cauza unor complicații cardiace, agravate și de infectarea cu virusul Sars-Cov-2, în luna aprilie a acestui an. Alexandru Arșinel a trecut, în primă fază, printr-o operație în care i s-a montat un stent la inimă. Starea de sănătate a artistului a evoluat bine, astfel că acesta a fost programat și pentru a doua intervenție.  Operația la inimă a actorului a fost una reușită, iar medicii sunt încrezători în ceea ce privește recuperarea acestuia.