Alexandru Arșinel, prima apariție televizată, la doar câteva zile după operația la inimă. Actorul izbucnește în lacrimi: „Încerc să ofer ce a mai rămas din mine pentru public și prietenii mei” VIDEO

Alexandru Arșinel a surprins cu o apariție televizată la Teo Show!, la doar câteva zile după operația pe cord deschis. Artistul a vorbit în lacrimi despre revenirea pe scenă.

06 dec. 2021, 20:02
Alexandru Arșinel, prima apariție televizată, la doar câteva zile după operația la inimă. Actorul izbucnește în lacrimi: „Încerc să ofer ce a mai rămas din mine pentru public și prietenii mei” VIDEO

Alexandru Arșinel, 82 de ani, a trecut recent printr-o operație pe cord deschis, care, în ciuda complexității, a reușit. Artistul a avut și un interviu înregistrat la Teo Show!, unde a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut și despre faptul că este recunoscător echipei de medici care l-a tratat.

Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis a doua oara! Primele declarații ale actorului după intervenție: „Nu pot spune că sunt bine”

„Am avut o operație pe cord și sper că vorbind cu voi la câteva zile după operație demonstrează că avem medici adevărați. A fost o perioadă grea, pentru că la operații pe cord nu mergi la sigur, inima stă acolo bate și nu ști cât și pentru cine bate. De data asta am avut un control corect, care m-a pus pe picioare, trebuie să treacă o perioadă în care să mă acomodez cu colegii  vechi, cu colegii noi și să mă reîntâlnesc cu directorul meu, Vasile Muraru, cu care să punem la punct proiecte”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Actorul a dezvăluit în lacrimi că îi este dor de public, de spectatorii din teatre cărora încearcă să le ofere și ultima fărâmă de energie, așa cum face orice mare artist.

„Mi-e dor de public mi-e dor de zâmbetul lor generos, uneori îngăduitor, dar cel mai important este zâmbetul lor, iar eu încerc să le ofer, să storc, ce a mai rămas din mine pentru ei și pentru prietenii mei”, a afirmat Arșinel.

Alexandru Arșinel: „Claunul este însoțitorul meu, semnifică partea cealaltă, partea nevăzută a ființei mele”

Alexandru Arșinel a fost întrebat despre două obiecte pe care le ține pe birou, un volum al poetului Eminescu și un claun. Întrebat de semnificația celui de-al doilea obiect, actorul a mărturisit că simbolizează partea nevăzută a fiecărui om.

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Prima apariţie după ce a fost infectat cu Covid-19
„Claunul este însoțitorul meu, semnifică partea cealaltă, partea nevăzută a ființei mele, un claun, asta suntem toți, niște clauni și încercăm să-i încurajăm pe oameni cum încercăm în aceeași  măsură să ne încurajăm pe noi. Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă.” a mai adăugat actorul.