Alexandru Arşinel, sărbători ca în poveşti la cabana sa de la munte VIDEO

Într-un interviu emoţionant, actorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru România TV, că în fiecare an petrece la Sinaia Crăciunul şi Revelionul, şi adoră să privească din terasă, de pe şezlong, peisajul de basm. Arşinel a mărturisit că nu îşi doreşte pentru 2015 decât sănătate, şi că se bucură că mai prinde un an.

24 dec. 2014, 08:38
Alexandru Arşinel, sărbători ca în poveşti la cabana sa de la munte VIDEO

Alexandru Arşinel a mărturisit că după Revoluţie şi-a dorit foarte mult o casă la munte, iar visul i s-a împlinit.

E o cabană, mi-am făcut o cabană din lemn. Şi de atunci, în fiecare an de Crăciun, de foarte puţine ori am lipsit, mă duc la Sinaia. Anul ăsta am vorbit cu soţia să luăm globuri albastre să le pun în brad, să fim doar cu globuri şi beculeţe albastre. Ornez afară, cu ţurţuri luminoşi, să arate ca o casă din poveşti. E o căsuţă din lemn, dar în care mă simt extraordinar, mai ales că am un ceardac, ca la noi în Moldova, o terasă acoperită, scot şezlongul afară şi mă uit la pădure, pădurea intră în casă„, a spus Alexandru Arşinel.

Deşi a slăbit la sfatul medicilor şi are grijă la alimentaţie, actorul va face o excepţie de Sărbători.

Totdeauna am o oală cu sarmale. Asta e mâncarea mea preferată. O ciorbă de potroace, o piftie de cocoş sau de curcă, de preferat de cocoş, pe care o fac eu, ăla e singurul lucru pe care nevastă-mea mă lasă să-l fac eu„, a spus artistul.

Citeşte şi Alexandru Arşinel a slăbit 14 kilograme şi ia 15 pastile zilnic

La Cumpăna dintre Ani, Alexandru Arşinel primeşte şi vizita unor prieteni.

De revelion în general ne adunăm şi stăm şi bârfim şi ne aducem aminte de toţi prietenii, ăla s-a îngrăşat, ăla nu răspunde la telefon, şi trece noaptea cu plăcere şi mă bucur că mai prind un an„, povesteşte actorul.

Arşinel a dezvăluit că nepoţii sunt bucuria lui, şi că tot ce îşi mai doreşte este să fie sănătos.

Nu mai îmi doresc nimic în plus faţă de ceea ce mi-a dat Dumnezeu şi mai ales de sănătate. Îmi doresc să fie nepoţii mei, copiii mei în jurul meu, să vină, să alerg după ei, să urlu după ăia mici care întorc casa cu fundul în sus, dar în rest… sănătate. Şi mă rog şi pentru sănătatea celor din jur şi mai ales a celor care m-au ajutat să trec peste aceste momente de cumpănă din viaţa mea„, a spus Alexandru Arşinel.

Citeşte şi EMOŢIONANT. Alexandru Arşinel şi-a întâlnit „sora” pe care n-o văzuse niciodată FOTO