EMOŢIONANT. Alexandru Arşinel şi-a întâlnit „sora” pe care n-o văzuse niciodată FOTO

In urma cu doar cateva saptamani, Alexandru Arsinel si-a intalnit sora de rinichi, iar evenimentul a fost unul de-a dreptul emotionant. Acum, cei doi au ramas prieteni, vorbesc la telefon si chiar isi fac cadouri. Arsinel a primit o sticla de palinca.

29 oct. 2014, 08:36
EMOŢIONANT. Alexandru Arşinel şi-a întâlnit „sora” pe care n-o văzuse niciodată FOTO

In urma cu mai bine de un an, indragitul actor Alexandru Arsinel a trait o perioada foarte grea a vietii sale, scrie cancan.ro. Dupa o lunga suferinta, artistul a fost supus unei operatii de transplant de rinichi, care s-a dovedit a fi un succes.

Citeşte şi Alexandru Arşinel a aflat vestea direct de la poliţie: Hoţii au fost prinşi

Tot atunci, o tanara de putin peste 20 de ani a primit celalat rinichi de la donatorul marelui actor. Pana in vara acestui an, cei doi nu au stiu unul de celalat, insa acum se considera deja rude. Arsinel o numeste „sora de rinichi” pe tanara din Sighetu Marmatiei. 

Citeşte şi Cum îţi dai seama că ai pietre la rinichi

„Ne-am vazut la teatru si a fost o intalnire absolut emotionanta. Ne-am strans in brate si ne-am pupat, am vorbit ore in sir cred. Ne-a unit o suferinta si uite asa am capatat o sora mult mai tanara. Vorbim la telefon si am stabilit sa ne sunam macar de Sarbatori sa mai schimbam cateva cuvinte. Zilele trecute chiar mi-a trimis un cadou, o sticla de palinca de pere pe care inca n-am apucat sa o iau de la teatru, dar abia astept”, a declarat Alexanru Arsinel.