Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare VIDEO

Radu Pietreanu, fostul component al grupului umoristic Vacanţa Mare, a prezentat la iUmor un roast la adresa celebrului stand-up-er Micutzu, invitat special în jurioul emisiunii de la Antena 1.

21 mart. 2022, 11:54
Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare VIDEO
Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu

Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare. Radu Pietreanu a avut un roast de câteva minute, însă la un moment dat l-a jignit grav pe Alexandru Arşinel. Sezonul 12 iUmor aduce un nou tip de juriu, iar pe lângă cei trei juraţi clasici apare şi un al patrulea care se schimbă episod de episod. După Ana Morodan, Monica Bârlădeanu, Răzvan Exarhu, Rodica Popescu Bitănescu, în cel mai nou episod iUmor juriul a fost completat de Micutzu. Ca fiecare jurat invitat care se respectă şi comediantul a primit un roast pe măsură!

Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare

Vorbind despre Micutzu, Radu Pietreanu a scos la un moment dat o foaie de pe care a început să citească. „Vreau să mai spun un singur lucru! După ce ne-a stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârşitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerşi nici… a, scuze, e foaia pentru Arşinel! Le mai încurc… bătrân!”, a spus Radu Pietreanu, spre amuzamentului celor din juriu, dar şi din sală.

Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Ipostazele jenante în care a fost filmat juratul de la iUmor VIDEO

De roast-ul acid al lui Radu Pietreanu nu a scăpat nici Mihai Bobonete: „Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele… furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze!”.