Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Ipostazele jenante în care a fost filmat juratul de la iUmor VIDEO

Mihai Bendeac a făcut-o de oaie! Juratul de la iUmor a petrecut peste măsură în oraş, iar la plecarea spre casă a fost filmat, imaginile fiind postate pe contul de Instagram al lui Codin Maticiuc!

20 mart. 2022, 12:31
Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Ipostazele jenante în care a fost filmat juratul de la iUmor VIDEO
Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie

Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Juratul de la iUmor nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că este un împătimit peste măsură al alcoolului!

Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Ipostazele jenante în care a fost filmat juratul de la iUmor VIDEO

De data asta, Mihai Bendeac a întrecut orice limită şi a făcut un adevărat spectacol după o beţie pe cinste, într-un club din Capitală, alături de Mihai Bobonete şi Mihai Rait! Actorul a fost filmat de prietenul său Codin Maticiuc, care a şi postat imaginile pe contul de Instagram. Pe imagini se vede clar cu Mihai Bendeac urcă în maşină cu o sticlă în mână, alături de două tinere şi cel care a filmat. Juratul de la iUmor foloseşte un limbaj vulgar, iar la final, după ce coboară, îşi dă pantalonii jos şi îşi arată fundul!

A băut spirt „Mona”!

Anul trecut, invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea video pe care Ovidiu Ioaniţoaia o face la GSP, Mihai Bendeac nu s-a sfiit să recunoască faptul că este dependent de alcool! „Spirt Mona? Da! Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă. A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt. Dumneavoastră ce-ați fi făcut în locul meu?”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO

„Sunt prea poet, prea artist și în același timp, vă spun sincer că n-aș prea aș avea ce să fac cu banii. Am un anumit stil de viață care nu mă lasă să cheltuiesc. Nu călătoresc… Câștig îndeajuns să-mi permit o sticlă de whisky la două zile, cât beau eu”, a mai spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat Salvarea FOTO