Anunţ CUMPLIT pentru Alexandru Bourceanu. ESTE OFICIAL

Fenerbahce a câştigat la masa verde meciul cu Trabzonspor, echipa mijlocaşului român Alexandru Bourceanu, întrerupt în prelungirile primei reprize, din cauza obiectelor aruncate de spectatorii aflaţi în tribunele arenei din Trabzon, în data de 10 martie, a anunţat marţi Comisia de disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 12:41
Anunţ CUMPLIT pentru Alexandru Bourceanu. ESTE OFICIAL

La partida disputată pe stadionul Avini Aker nu a fost prezent niciun suporter al lui Fenerbahce, ci doar cei ai lui Trabzonspor, deoarece fanii echipelor oaspete au interdicţie de deplasare la derby-urile din fotbalul turc, de teama posibilelor incidente.

Arbitrul a pus definitiv capăt jocului după după ce prelungit cu zece minute prima repriză, pe care a întrerupt-o la un moment dat din cauza obiectelor aruncate de fani.

În momentul întreruperii partidei, Fenerbahce conducea cu scorul de 1-0, prin golul marcat de nigerianul Emmanuel Emenike (23), iar Alex Bourceanu era titular la Trabzonspor.

Rivalitate dintre cele două cluburi s-a accentuat în sezonul 2010-2011, când Fenerbahce intrat în posesia titlului de campioană naţională. Trabzonspor a considerat atunci că titlul ar fi trebuit să-i revină, din cauza implicării echipei din Istanbul în scandalul meciurilor trucate care a zguduit fotbalul turc la momentul respectiv.

În urma acestei decizii, Fenerbahce şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, distanţându-se la 10 puncte de ‘eterna rivală’ Galatasaray Istanbul, ocupanta locului secund.