Alexandru Cicâldău, la Galatasaray! „Decarul” din Bănie va semna pe 5 ANI cu TURCII

Alexandru Cicâldău (24 de ani), "decarul" celor de la Universitatea Craiova, urma să plece, vineri seară, la Istanbul, pentru a semna un contract pe cinci ani cu Galatasaray.

23 iul. 2021, 19:53
Alexandru Cicâldău, la Galatasaray! „Decarul” din Bănie va semna pe 5 ANI cu TURCII

Alexandru Cicâldău, la Galatasaray! „Decarul” celor de la Universitatea Craiova, urma să plece, vineri seară, la Istanbul, pentru a semna un contract pe cinci ani cu Galatasaray.

Alexandru Cicâldău, la Galatasaray!

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a susținut că Universitatea Craiova l-a vândut pe mijlocașul Alexandru Cicâldău (24 de ani) în Turcia, la Galatasaray. „Am auzit un zvon și e în premieră ce vă spun. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al lor. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu’!”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Ioan Becali, impresarul fotbalistului, declarase iniţial că nu există un astfel de transfer, dar apoi și-a schimbat discursul și confirmă mutarea lui Alexandru Cicâldău în Turcia. „E 100% la Galatasaray! Diseară pleacă să semneze. Contract pe 5 ani”, a spus fostul impresar pentru Fanatik.

Galatasaray va plăti 6 milioane de euro celor de la Craiova, care vor încasa și 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Alexandru Cicâldău. Mijlocașul de 24 de ani va încasa, la rându-i, un salariu important în Turcia, de 1,1 milioane de euro pe sezon!

Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova! Eşecul din Albania i-a fost fatal

Sorin Cârţu, preşedintele clubului din Bănie, susţine că acţionarul Mihai Rotaru este cel care se ocupă de astfel de situaţii. „Dacă sunt negocieri între domnul Rotaru… le face domnul Rotaru când sunt negocieri, cu cine spuneţi voi, cu Galata. Pentru Cicâldău tot timpul este interes, e jucător de calitate, jucător de naţională, e normal să fie interese. Dacă se acceptă, înseamnă că e bine, că așa s-a căzut la pace, s-a negociat, dar nu ştiu”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.