Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale. Ce nu au voie să facă Carolina şi Raisa

Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale. Creatorul de modă şi Alina Sorescu sunt în plin proces de divorţ şi se pare că este departe de final, deoarece ambii îşi doresc să obţină custodia fiicelor sale, Carolina şi Raisa.

05 oct. 2022, 18:11
Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale. Ce nu au voie să facă Carolina şi Raisa
Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale

Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale, care, în acest moment, locuiesc cu mama lor, deşi designerul a cerut în instanţă custodia lor.

Până la primul termen al divorțului, ce va avea loc în câteva săptămâni, Alina Sorescu își vede în continuare de activitatea profesională, care reprezintă sursa de venit, prin intermediul căreia aceasta reușește acum să-și întrețină familia.

Citeşte şi: Momente teribile pentru Alina Sorescu. Luptă nemiloasă pentru custodie cu Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale

Spectacolul a fost o încununare a muncii mele cu trupa de pici. Totul a fost la cel mai înalt nivel, iar cei mici au fost mândri să fie protagoniștii propriului nostru show la Sala Palatului.

Am început spectacolul cu un film emoționant despre începuturile mele la vârsta de 4 ani în grupul MiniSong al lui Ioan Luchian Mihalea.

Sper că de acolo din ceruri este mândru de mine. Carolina si Raisa au fost și ele alături de mine și-au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Playtech.ro.

Carolina si Raisa par că își moștenesc îndeaproape mama, pentru că au deja o înclinație către domeniul muzical. Cu toate acestea, fetițele nu pot face parte din show-urile organizate de artistă. Acest lucru a fost decis de Alexandru Ciucu, care s-a opus vehement acestei idei.

Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi pentru sursa de mai sus.