Momente teribile pentru Alina Sorescu. Luptă nemiloasă pentru custodie cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu s-a despărţit de ceva timp de Alexandru Ciucu, iar acum așteaptă primul termen al procesului de divorț, care se anunță a fi la sfârșitul anului. Vedeta a declarat că este gata să lupte pentru custodia fetițelor sale.

03 sept. 2022, 11:55
Momente teribile pentru Alina Sorescu. Luptă nemiloasă pentru custodie cu Alexandru Ciucu
Momente teribile pentru Alina Sorescu. Luptă nemiloasă pentru custodie

Momente teribile pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu a introdus recent o ordonanţă preşedinţială prin care a cerut ca Raisa și Carolina să locuiască la vila lui din Pipera, ci nu alături de mama lor, dar instanța i-a respins cererea, spre bucuria artistei.

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Ce spune de o nouă relaţie: „Iau mereu partea bună a lucrurilor”

Alina Sorescu a mărturisit că se descurcă destul de greu, de una singură, cu cei doi copii. „E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!.

Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu: ”În principiu sunt bine”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit și o avere impresionantă, acumulată în cei 12 ani de căsnicie. Numai vila din Pipera, în care locuieşte Alexandru Ciucu, se ridică, conform estimărilor, la valoarea de 500.000 de euro. De asemenea, la Registrul Comerțului, cei doi figutează cu mai multe firme, ale căror profituri se ridică la mai multe milioane de lei.