Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, anunţ IMPORTANT pe Facebook

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu Ciucu sunt în culmea fericirii, deoarece fetiţa lor a împlinit un an de la venirea pe lume. Cum momentul trebuia imortalizat, deoarece amintirile sunt cele care contează peste ani, familia Ciucu a realizat un pictorial alături de fetiţa lor şi au postat şi urări pe paginile lor de socializare.

RomaniaTV.net
12 ian. 2015, 13:49

Atât designer-ul Alexandru Ciucu, cât şi artista Alina Sorescu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, mai exact aceea de a fi părinţi.

Recent, Elena Carolina a fost în centrul atenţiei, deoarece părinţii săi au vrut să îi facă o supriză care va avea consecinţele peste ani şi ani. Cum micuţa împlinea un an, Alexandru şi Alina Ciucu au realizat o şedinţă foto, în care vedetă a fost fetiţa lor.

ALINA SORESCU, fotografie cu micuţa Carolina. Cât de COCHETĂ este fetiţa vedetei la 8 luni FOTO

În plus, ambii părinţi au dorit să îi ureze micuţei sincere urări şi pe paginile lor de Facebook. Dacă mesajul Alinei a fost unul simplu, dar concentrat, Alexandru Ciucu a scris un mesaj amplu, în care rememora toate trăirile de când micuţa a venit pe lume.

„Îngerașul nostru împlinește astăzi 1 anișor!!! Să crești mare, Carolina mea iubită!”, a scris Alina Sorescu.

Alina Sorescu are probleme în căsnicie: „În multe cupluri după ce apare un copil intervine o distanţare”

„Elena Carolina împlinește azi 1 an. Nici nu știu când a trecut tot timpul ăsta…. Îmi amintesc că eram în sala de nașteri și am văzut-o cand a luat prima dată contact cu lumea asta. Era mică, avea părul negru și urla ca din gură de șarpe. Maică-sa plângea și mă întreba dacă e totul ok. Și eu nu mai știam unde să mă uit mai repede.

La Alina, care era în operația de cezariană, sau la fiica mea care primea primele îngrijiri. Cel mai greu mi-a fost când a trebuit s-o ia pe Carolina si s-o duca în „sala cu bebeluși” pentru că a trebuit să aleg lângă cine să rămân. Am plecat după aia mica pentru că mi se părea mai neajutorată. Am văzut-o prin geamul salonului și, pentru o secundă, am închis ochii….mi se născuse primul copil….iar cand i-am deschis avea deja un an. Chiar nu știu cum a trecut timpul… La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul lui Alexandru Ciucu pentru fiica sa.

Citeşte şi  Motivul ridicol pentru care Alina Sorescu si Alexandru Ciucu s-au certat