Alexandru Ciucu nu renunță la războiul cu Alina Sorescu. Măsură radicală pentru custodia fetițelor

Alina Sorescu a obținut de curând o primă victorie în disputa juridică, după ce instanța a respins ordonanța președințială a soţului ei. Alexandru Ciucu cerea instanței ca fetițele lor să aibă domiciliul stabil la el acasă, dar cerere a fost respinsă.

03 iun. 2022, 11:57

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se bat în instanţă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Instanța a decis să îi dea câștig de cauză cântăreței în privința domiciliului celor mici, dar designerul este gata de orice pentru a se asigură că fetițele vor rămâne cu el!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se luptă pentru custodia celor două fetiţe

Alexandru Ciucu nu renunță însă, fiind nemulțumit de decizia instanței, astfel că a făcut de curând recurs, motivând că fiicele lui ar avea parte de mai mult spațiu în vila sa din Pipera. Afaceristul s-a întors deja în țară, după ce în ultima perioadă a fost stabilit la Paris, acolo unde își susține masterul.

Alina Sorescu, detalii incendiare despre divorț. Când şi de ce s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat. Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale”, a explicat Ioan Todan, avocatul care a apărat-o pe Antonia în procesul de divorț cu fostul soț, pentru Playtech.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț complicat. Câţi bani au de împărţit cei doi după 12 ani de mariaj

„De regulă, copiii rămân la mamă. În cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor”, a adăugat avocatul Ioan Todan.