Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț complicat. Câţi bani au de împărţit cei doi după 12 ani de mariaj

Divorţul anului în showbiz-ul românesc. Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează după 12 ani de mariaj. Pe lângă custodia celor două fiice, cei doi au de împărţit şi o avere frumuşică, de ordinul milioanelor de lei.

27 mai 2022, 16:54
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț complicat. Câţi bani au de împărţit cei doi după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Cei doi se luptă pentru custodia celor două fiice, dar au de împărţit şi o avere considerabilă strânsă în cei 12 ani de căsătorie.

Pe lângă o casă în Pipera, a cărei valoare este estimată la cel puţin 500.000 euro, cei doi trebuie să împartă şi banii strânşi din firmele pe care le dețin.

Conform datelor de la Registrul Comerțului și consultate de FANATIK, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt acţionari în patru firme, trei ale designerului și una a artistei, care au produs venituri serioase, de ordinul milioanelor de lei, de-a lungul anilor în care au fost căsătoriți cei doi.

Citeşte şi: Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Primele declarații: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Legea spune că în caz de divorţ veniturile obținute de cei doi soți fac obiectul partajului și se împart la doi, în cazul în care nu există un contract prenupţial care să prevadă o altă metodă de împărțire a bunurilor comune. Astfel că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în mijlocul unui proces de divorţ la care vor fi împărţite milioane de lei.

Citeşte şi: Alina Sorescu, primul interviu după divorţ: „E o perioadă tumultoasă în viața mea”

Alina Sorescu  mărturisit, într-un interviu recent, că trece printr- o „perioadă tumultoasă în viața mea”.

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.