Alexandru Ciucu prezintă femeia în frac şi cu papion VIDEO

Publicat: Miercuri, 27 Februarie 2013 10:57 // Actualizat: Miercuri, 27 Februarie 2013 17:14 // Sursa: România TV

Designerul Alexandru Ciucu a lansat prima sa linie vestimentară dedicată femeilor, o colecţie inspirată din motto-ul lui Coco Chanel, "Moda trece, stilul rămâne".

Într-o atmosferă pariziană, creatorul de modă Alexandru Ciucu a prezentat ţinute inedite din colecţia "Lady vs. Gentleman".

Alexandru Ciucu a prezentat femeia în frac şi chiar cu papion. "Le-am îmbrăcat aşa cum mi-ar plăcea să văd femeile pe stradă şi la Bucureşti, şi la Cluj, şi la Paris. A deschide uşa unei femei, de exemplu, este un gest care nu se demodează niciodată. Lucrurile astea mi-ar plăcea să le readuc. Nu ştiu dacă pot singur, dar cineva trebuie să se ridice şi să spună «eu fac aşa»", a declarat creatorul.

La spectacol au fost prezente zeci de vedete şi personalităţi, printre care şi principele Nicolae. "A fost foarte plăcut. Îmi place, a fost interesant", a spus principele, la microfonul România TV.

"Mi-a plăcut această dualitate elegantă între bărbaţi şi femei", a spus şi soprana Angela Gheorghiu.

"Ce mi-a plăcut foarte tare a fost că toate sacourile sunt cambrate pe talie, ceea ce mi se pare că scoate în evidenţă şi masculinitatea, şi feminitatea", a punctat şi Nicoleta Luciu.

Cătălin Botezatu a privit şi colecţia lui Ciucu, şi ţinutele invitaţilor cu ochi de specialist. El le-a apreciat pe doamnele care azu ales pălăriile pentru a participa la eveniment. "Pălăria înseamnă eleganţă, aristocraţie, rafinament", a arătat designerul.

Alina Sorescu l-a ajutat pe Alexandru Ciucu cu pregătirea evenimentului şi a înregistrat cover-urile care au acompaniat colecţia. Cântăreaţa a recunoscut, însă, că trebuie să fii îndrăzneaţă pentru a purta ţinutele create de soţul ei. "Sunt, în general, adepta ţinutelor feminine şi îmi plac foarrte mult rochiile, aşa că îl aştept pe Alexandru să înceapă să creeze şi rochii", a spus, râzând, Alina Sorescu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 21:05
Răspunde | Votează email 0 email
01 apr 21:05
Răspunde | Votează email 0 email
Tinuta eleganta inobileaza!
01 apr 21:04
Răspunde | Votează email 0 email
01 apr 21:03
Răspunde | Votează email 0 email
Stoica Rodica
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H