Alexandru Ciucu se mută la Paris? Designerul rupe tăcerea după ce s-a spus că are o idilă: „Am planuri interesante”

Alexandru Ciucu se mută la Paris? Creatorul de modă trece printr-o perioadă dificilă din viaţa lui, după ce Alina Sorescu a decis să pună capăt mariajului, după 14 ani de căsătorie. Motivul ar fi infidelitatea designerului, peste care artista nu ar fi putut să treacă.

22 sept. 2022, 17:12
Alexandru Ciucu se mută la Paris? Designerul rupe tăcerea după ce s-a spus că are o idilă: „Am planuri interesante”
Alexandru Ciucu se mută la Paris?

Alexandru Ciucu se mută la Paris? Plecările misterioase ale designerului au început înainte ca Alina Sorescu să facă marele anunț al divorțului. Presa din România a vehiculat faptul că ar avea o idilă acolo, iar despărțirea de mama fiicelor sale nu a făcut altceva decât să întărească această presupunere.

Alexandru Ciucu se mută la Paris?

La aproape un an de când toate drumurile designerului par să ducă la Paris, acum, Alex Ciucu s-a trezit în ipostaza în care trebuie să se justifice. Acesta a declarat că pregătește o nouă colecție de haine și, totodată, se pregătește să devină „masterand în modă”.

Profesional, pregătesc o nouă colecție. Am niște planuri mari și interesante, dar mai întâi important e să termin masterul de la Paris, să fiu masterand în modă. E ca la sesiune, deși la ei nu se cheamă așa. Examenul final îl voi avea la anul”, a spus Alex Ciucu pentru Playtech.ro.

Așadar, Alex Ciucu infirmă zvonurile, potrivit cărora și-ar fi găsit o nouă iubire la Paris și că ar trăi o poveste de dragoste, în plin divorț de Alina Sorescu.

Citeşte şi: Alina Sorescu, despre viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am o perioadă tocmai ușoară”

Momente teribile pentru Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a introdus recent o ordonanţă preşedinţială prin care a cerut ca Raisa și Carolina să locuiască la vila lui din Pipera, şi nu alături de mama lor, dar instanța i-a respins cererea, spre bucuria artistei.

Alina Sorescu a mărturisit că se descurcă destul de greu, de una singură, cu cei doi copii. „E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!.

Cei doi au de împărțit și o avere impresionantă, acumulată în cei 12 ani de căsnicie. Numai vila din Pipera, în care locuieşte Alexandru Ciucu, se ridică, conform estimărilor, la valoarea de 500.000 de euro. De asemenea, la Registrul Comerțului, cei doi figutează cu mai multe firme, ale căror profituri se ridică la mai multe milioane de lei.