Alexandru Ciucu tună și fulgeră după ce Alina Sorescu s-a bucurat de un nou câștig în instanță: „Trebuie să-mi fie bine. Nu mă mai însor”

Alina Sorescu a anunțat cu mândrie că a ieșit soarele și pe strada ei, după ce judecătoria a luat o hotărâre nouă cu privire la custodia fetițelor ei. Pe de altă parte, Alexandru Ciucu nu este deloc mulțumit cu situația actuală.

28 aug. 2023, 23:55
Alexandru Ciucu tună și fulgeră după ce Alina Sorescu s-a bucurat de un nou câștig în instanță: „Trebuie să-mi fie bine. Nu mă mai însor”
Alexandru Ciucu tună și fulgeră după ce Alina Sorescu s-a bucurat de un nou câștig în instanță: „Trebuie să-mi fie bine. Nu mă mai însor”

Alina Sorescu trece printr-o perioadă de maximă bucurie, după ce a obținut o victorie într-un nou proces împotriva fostului său soț, Alexandru Ciucu. Cu câteva luni în urmă, aceasta se confrunta cu o suferință de proporții, deoarece instanța decisese că cele două fiice pe care le împărțea cu Alexandru Ciucu să aibă custodie comună, petrecând o săptămână cu mama și una cu tatăl.

Citește și: Alina Sorescu, o nouă lovitură după divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu fetițele sale: „Datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme”

Artista considera că această hotărâre ar putea afecta negativ copiii, care sunt încă la o vârstă fragilă și au nevoie de un mediu stabil, preferabil al mamei. În prezent, după câteva săptămâni în care a trebuit să se obișnuiască să trăiască fără prezența fiicelor sale, judecătoria a emis o nouă hotărâre.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama, așa cum a cerut tatăl. (…) A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată (…)”, a scris Alina Sorescu, printre altele.

Alexandru Ciucu a făcut și primele declarații, în urma deciziei instanței. Fostul soț al Alinei Sorescu a recunoscut că nu vrea să facă prea multe declarații cu privire la acest subiect, însă un lucru este cert pentru el, și anume, faptul că nu vrea să se mai însoare niciodată.

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce se întâmplă în viață lui Alexandru Ciucu

Acum, Alexandru Ciucu se focusează pe o colecție de haine de damă, însă recunoaște că este destul de complicat, mai ales că este concurența destul de mare.

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată. Am terminat masterul de la Paris în acest an. Am susținut examenele, am prezentat proiectele ce au fost notate. Pe toate în engleză. Deși știu și franceză, nu o știu totuși la nivel academic. Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a adăugat Alexandru Ciucu.

Citește și: Alina Sorescu, victorie în instanţă cu Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu custodia fiicelor, anunţ de ultimă oră pe reţelele de socializare