Alexandru Cumpănaşu aruncă BOMBA: „Monstrul Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan. Am dat la DIICOT toate informaţiile”

Alexandru Cumpănașu, a cărui nepoată ar fi fost sechestrată, violată și răpită de monstrul Gheorghe Dincă la Caracal, a dezvăluit, miercuri seară, că presupusul criminal ar face parte dintr-un clan, care s-ar ocupa cu traficul de persoane.

31 iul. 2019, 19:53
Alexandru Cumpănaşu aruncă BOMBA: „Monstrul Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan. Am dat la DIICOT toate informaţiile”

Unchiul fetei, despre care anchetorii spun că ar fi moartă, a declarat că Gheorghe Dincă nu este străin de traficul de persoane. Cumpănașu spune că individul din Caracal și membri ai familiei sale s-ar fi ocupat de astfel de lucruri în Italia.

Asta deși, miercuri, într-o conferință de presă, procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a spus că Gheorghe Dincă nu a fost implicat în nici o faptă ilegală în italia.

„Am dat la DIICOT o listă cu nume, adrese, telefoane ale celor implicați. E clar că e ceva necurat la mijloc. Mai ales că individul care a sunat-o pe mama Alexandrei a spus că fata este în Anglia. Și m-am întrebat de ce Anglia. Și am aflat că acest partener al monstrului este plecat acum în acea țară”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

Alex Cumpănaşu i-a cerut ministrului Fifor, în direct la România TV, anchetarea fiecărui caz de disparţie începând din 1990