Alexandru Cumpănaşu: 11 persoane care au violat-o pe fata asta, iar martorul care a spus asta a fost considerat nebun de DIICOT

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit imediat după decizia CSM în cazul procurorului care a stat toată noaptea în faţa casei lui Gheorghe Dincă, când acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

28 nov. 2019, 08:45
Alexandru Cumpănaşu: 11 persoane care au violat-o pe fata asta, iar martorul care a spus asta a fost considerat nebun de DIICOT

„DIICOT-ul, pentru a acoperi această nenorocire pe care o face sistemul, prin Consiliul Superior al Magistraturii, la adresa poporului român, iese și spune: Noi l-am prins pe un complice de-al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu. Dragi de la DIICOT, când ați aflat că are un complice Dincă? Când ați aflat voi că are un complice Dincă? Nu ați fost în stare să aflați mai devreme? Și în momentul în care martorul pe care vi l-am trimis, Raj, care a venit de la Caracal și pe care l-ați luat cu cătușe de la mine din birou și care v-a spus că sunt 11 persoane care au violat-o pe fata asta, voi de ce l-ați trimis acasă pe omul ăla și ați spus că este nebun?”, a afirmat Alexandru Cumpănașu. 

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Nu spuneau ei că Dincă nu a avut complici? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?”

DIICOT a anunțat, miercuri, în mod oficial, prin procurorul-șef Giorgiana Hossu, că un bărbat din anturajul lui Dincă a violat-o pe Luiza Melencu. Este vorba despre Ștefan Risipiceanu. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, că mama Luizei Melencu va fi primită, vineri, de un consilier prezidenţial.


loading...
Partenerii noștri