Alexandru Cumpănaşu a ieşit din spital pe semnătură. Acuzaţii grave în ancheta de la Caracal

Alexandru Cumpănașu de urgență la spital după ce a s-a simţit rău în emisiune Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu. La 24 de ore de la incident, unchiul Alexandrei Cumpănaşu a declarat că a ieşit din spital pe semnătură pentru a se lupta pentru adevăr în ancheta de la Caracal.

RomaniaTV.net
10 sept. 2019, 17:47

Alexandru Cumpănaşu a ieşit pe semnătură din spital şi a adus informații halucinante privind ancheta de la Caracal.

„Nu a fost deloc placuta experienta asta. Cred ca e foarte important sa aratam tuturor care fac scenarii ca suntem puternici. Si-a spus cuvantul aceasta perioada. O sa depasesc intr-o zi-doua situatia. E important sa le arat celor care s-au urcat cu picioarele pe noi ca nu sunem slabi. Îi multutmesc unui om care m-a salvat aseara, a sunat la 112 ca nu voiam sa merg la spital”, a declarat Cumpănaşu în exclusivitate pentru România TV.

Alexandru Cumpănașu a ajuns la urgențe după ce i s-a făcut rău în timpul emisiunii Punctul Culminant, de la România TV. Acesta acuza dureri de inimă iar în timpul emisiunii a dat semne că nu se simte bine și și-a dus mâna la piept. A mers la spital pentru investigatii, dar a fost lăsat să plece acasă, iar în momentul de față starea lui este una bună.

Niciun angajat al STS nu a fost audiat privind modul în care i s-a vorbit Alexandrei Măceșanu în ziua în care a sunat la 112. Tânara a anunțat că a fost răpită și violată, dar operatoarea i-a replicat tăios ‘Cum  vrei să te găsim dacă nu știi unde ești’. De altfel, și polițistul care a preluat apelul 112 a certat-o pe fata spunându-i să se calmeze că poliția nu poate ajunge acolo în două minute și ține linia ocupată.

Deși Cumpănașu a reclamat STS la Parchetul General, plângerea a fost plimbată de la PG la DIICOT, la Parchetul Militar și acum a fost trimisă la SIIJ, fără ca cei vizați să fie audiați.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu susţine că există probe la dosar care incriminează întreaga familie a lui Dincă şi despre existenţa unei reţele. Unchiul Alexandrei cere arestarea întregii familii a lui Gheorghe Dincă pe motiv că este implicată în reţeaua de trafic de persoane şi omor. De asemenea, Alexandru Cumpănaşu face acuzaţii grave. El spune că martori cheie în cazul Caracal nu au fost audiaţi de procurori. Iar avocatul lui Dincă face tot ce poate pentru tergiversarea anchetei.