Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Am avut dreptate, Dincă NU a omorât-o pe Alexandra”

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit după declaraţiile făcute de Gheorghe Dincă la Tribunalul Olt. Acesta a negat faptele pentru care este acuzat. Dincă susține că fetele i-au fost luate din casă. Bărbatul cere ca anchetă să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

20 mai 2020, 14:29
Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Am avut dreptate, Dincă NU a omorât-o pe Alexandra”

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: ‘Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat’, ‘Polițistul Ciobanu m-a amenințat’,  ‘Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli’‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina de Facebook. 

Miercuri a avut loc primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă. Magistraţii Tribunalului Olt au stabilit ca deliberarea şi pronunţarea în cauza referitoare la dosarul ”Caracal”, având ca obiect măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară, să aibă loc pe 3 iunie.

Avocaţii familiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat retrimiterea dosarului la procurori spre completarea urmăririi penale, iar avocatul familiei Alexandrei Măceşanu a solicitat şi anularea actului constatator de deces al adolescentei.

Citeşte şi Gheorghe Dincă, adus la tribunalul Olt. Monstrul de la Caracal neagă toate acuzaţiile UPDATE