Gheorghe Dincă, adus la tribunalul Olt. Monstrul de la Caracal neagă toate acuzaţiile UPDATE

Începe cel mai așteptat proces al anulului. Este primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă după ce din cauza pandemiei toate termenele au fost amânate. Se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, conform România TV.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 05:41
Gheorghe Dincă, adus la tribunalul Olt. Monstrul de la Caracal neagă toate acuzaţiile UPDATE

UPDATE: Gheorghe Dincă a negat faptele pentru care este acuzat. Acesta susține că fetele i-au fost luate din casă. Dincă cere ca anchetă să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

Familiile celor două fete se află față în față cu Dincă de mai bine de o oră.

Se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Până în prezent nu a fost găsit niciunul dintre cadavre astfel că familiile specă în continuare că fetele sunt în viață. 

Citește și: Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv

Gheorge Dincă a ajuns la Tribunalul Olt, inițial acesta trebuia audiat prin video-call, însă acesta a fost adus în cele din urmă la Tribunal. Procesul începe la ora 10:00, unde acesta se va afla față în față cu familiile celor două fete.

Mama Luizei, împreună cu familia Alexandrei și avocații vor intra în sala de judecată. Familia dorește ca dosarul să se întoarcă pe masa procurorilor deoarece consideră că acesta este incomplet.

Judecătorul va verifica legalitatea probelor, se vor judeca exceptiile care au fost depuse de familile victimelor.