Alexandru Cumpănaşu, criză de isterie pe Facebook, imagini fără precedent. „Mai avem să aflăm mâine că Iohannis e gay” VIDEO

În ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale de duminică, Alexandru Cumpănaşu a avut o ieşire nervoasă fără precedent.

08 nov. 2019, 18:10
Alexandru Cumpănaşu, criză de isterie pe Facebook, imagini fără precedent. „Mai avem să aflăm mâine că Iohannis e gay” VIDEO

Ieşirea nervoasă a lui Alexandru Cumpănaşu a fost cauzată de anunţul CNSAS de joi, că Viorel Cataramă,  candidat şi el la alegerile prezidenţiale, a fost sursă a Securităţii.

Citeşte şi Dovezile lui Alexandru Cumpănaşu că Luiza Melencu e în viaţă în Italia. Cum spune că a găsit-o pe fată VIDEO

Băh, ăsta (n.r. – Viorel Cataramă) a făcut Partidul Liberal! Duce-ţi-vă dracului de-aici toţi! Ăsta a înfiinţat Partidul Liberal în România, securistul ăsta. Deci nu mai pot, o iau cu capul! Băi românilor, când vă treziţi la realitate? Când vă treziţi la realitate? Deci Partidul Naţional Liberal a fost înfiinţat de Cataramă în 1990. Şi ăsta era securist! Peia dispare de sub protecţia SPP-ului! Mâine mai avem să aflăm ce? Că Iohannis e gay sau ce? Mă rog, nu vreau să-i jignesc pe gay, dar…„, a spus Alexandru Cumpănaşu într-o postare video pe Facebook.