Alexandru Cumpănaşu, despre războiul din Ucraina. Când se va încheia oficial: „Nu va mai fi lume”

Alexandru Cumpănaşu a vorbit despre războiul din Ucraina. Cel care a devenit cunoscut de opinia publică după cumplitul caz din Caracal, atunci când Alexandra Măceșanu a fost ucisă cu sânge rece, este mereu activ în mediul online.

24 mart. 2022, 21:48
Alexandru Cumpănaşu, despre războiul din Ucraina. Când se va încheia oficial: „Nu va mai fi lume”
Alexandru Cumpănaşu, despre războiul din Ucraina

Alexandru Cumpănaşu, despre războiul din Ucraina. Recent, acesta a comentat pe reţelele de socializare despre situaţia dramatică a ucrainenilor, dar și despre pandemie sau creșterea prețurilor.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, contracte de 10 milioane de lei cu Ministerul Educaţiei

Alexandru Cumpănaşu, despre războiul din Ucraina

Sunt întrebat tot mai des când se încheie războiul din Ucraina, când vor scădea prețurile sau dacă se întoarce pandemia… Ei bine, după 20 ani de experiență în mediul diplomatic și de securitate internațională, vă pot spune că nu va mai fi lume fără războaie. Cel din Ucraina se va încheia oficial în maxim o lună, să sperăm fără „incidente” nucleare. Dar fantomele trecutului au renăscut și mulți lideri și națiuni vor reclama de acum teritorii pierdute…

Vor urma Kosovo, Taiwan, Orientul Mijlociu și probabil multe altele. Va trebui să ne adaptăm, din păcate, la această nouă logică de incertitudine și nesiguranță. Indiferent cum se încheie războiul din Ucraina (sub control ucrainean sau rus), urmările vor fi teribile: spațiul ucrainean va rămâne un exportator de CRIMINALITATE și insecuritate. Milioane de arme aflate la civili, o țară distrusă, instituții evaporate, sărăcia extremă vor alimenta întreaga Europă cu multiple forme de criminalitate. În privința pandemiei, este doar o iluzie că a dispărut.

Pandemia este și a fost o armă. Cine a creat-o, nu știu, dar ea a fost atât de eficientă în a distruge economia Europei, încât sunt convins că „scăpări” de viruși vor mai exista și de acum înainte Despre prețuri: NU le văd scăzând curând.

În ceea ce ne privește, consider că România ar trebui să-și întărească capacitatea de autoadministrare și folosirea uriașului potențial agricol al acestei țări care va conta în curând mai mult decât aurul sau petrolul pentru omenire. În rest, nu putem la nivel individual decât să ne întărim capacitatea de rezistență și să ne pregătim pentru orice. Și nu uitați: singurii care vă poartă de grijă sunteți dumneavoastră și familia. Atât. Si Dumnezeu„, este mesajul scris de Alexandru Cumpănaşu, pe pagina sa de Facebook.