Alexandru Cumpănaşu, dezlănţuit pe Facebook: „SISTEMUL PROTEJEAZĂ ACEST CLAN. TREZIŢI-VĂ ROMÂNI! Miting zilele următoare”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a izbucnit la adresa familiei lui Gheorghe Dincă, imediat după ce fiul lui Dincă a bătut mai mulți jurnaliști în fața sediului CNA. Cumpănașu anunță că va face un protest de stradă.

17 dec. 2019, 16:37
Alexandru Cumpănaşu, dezlănţuit pe Facebook: „SISTEMUL PROTEJEAZĂ ACEST CLAN. TREZIŢI-VĂ ROMÂNI! Miting zilele următoare”

„O țară UMILITĂ de INFRACTORI! Solicit, încă o dată, MINISTRULUI de INTERNE și PROCURORULUI GENERAL, ARESTAREA de rgență a familiei DINCĂ! Nu tratarea acestora ca REGI și VICTIME la CNA! SISTEMUL PTOTEJEAZĂ ACEST CLAN și pe TOȚI CEI VINOVAȚI. TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! Miting zilele următoare! Stabilim împreună locul. OAMENI DIN CLANUL DINCĂ MI-AU AMENINȚAT RECENT FAMILIA! S-a ajuns la vorbele mele: „Fiți slugile SISTEMULUI, până veți fi următoarea țintă”.

Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. „Mi-a dat cu pumnul în cap” IMAGINI ŞOCANTE

Cine mai avea dubii despre cine este în spatele FAPTELOR ORIBILE DE LA CARACAL, să se uite la statul român de astăzi. S-a uitat rapid strigătul Alexandrei la 112, abuzurile autorităților din Caracal și ale DIICOT. Noua conducere a SISTEMULUI vrea salvarea lui DINCĂ, a familiei acestuia și UITAREA fetelor și condamnarea prin orice cale a MEA ca omul care a ÎNFRUNTAT sistemul și nu a acceptat că Alexandra este MOARTĂ așa cum mi s-a DICTAT!

Democrația românească este în pericol, presa este în pericol, societatea este în pericol. Pe de o parte, ministrul justiției îmi dă dreptate, în mod corect, despre activitatea DIICOT, la fel și ministrul de interne confirmă prin ultimele acțiuni existența CLANURILOR INTERLOPE, dar toată lumea este „DERANJATĂ” de CURAJUL meu în a devoala aceasta mizerie și încăpățânarea mea de a demonstra în instanță că Alexandra nu a murit în acea curtea lui Dincă și că acesta nu acționat singur. Este un joc dublu pervers și voi acționa ca și până acum: cu CURAJ și DETERMINARE în raport cu orice formă de presiune la adresa mea. M-am luptat cu procurori, polițiști, șefi de servicii secrete, miniștri de interne și mult mai sus. Mă așteptam la o astfel de reacție. Nu mă așteptam însă la o asemenea lașitate și lipsă de reacție a unei părți a presei care a susținut această cauză nobilă. Trolii USR, dar și de la alte partide îmi amenință familia și susținătorii, clanurile interlope la fel. Voi face dovada acestor lucruri și voi acționa față de fiecare persoană care mă mai denigrează sau amenință. Până aici! Pentru o astfel de CAUZĂ NOBILĂ MERITĂ ȘI SĂ MORI! Amenințarea constantă a mea de către unii din sistemul de astăzi cu pușcăria nu face decât să mă ONOREZE!!!! În istoria României, marii oameni de stat care au luptat pentru cauze nobile nu și-au pus problema vreodată dacă VIAȚA LOR VALOREAZĂ MAI MULT DECÂT CAUZA! De aceea am și spus în campanie că nu sunt LAȘUL de Barna care la prima „pisică” arătată a făcut pe el în pantaloni. Sau alți așa zisi lideri despre care vom mai vorbi aici”, scrie Cumpănașu pe Facebook.