Alexandru Cumpănaşu: Noi suntem puricii şi ei sunt dinozaurii. Toţi au interesul să închidă cazul Caracal

Alexandru Cumpănaşu a explicat de ce consideră că există anumite persoane care au interesul să închidă cazul Caracal.

27 aug. 2019, 16:38
Alexandru Cumpănaşu: Noi suntem puricii şi ei sunt dinozaurii. Toţi au interesul să închidă cazul Caracal

”Totul este secret şi confidenţial. Eu nu sunt un om absurd, să nu înţeleg că dacă domnii ăştia urmăresc nişte complici nu este bine să ne spună şi pe cine urmăresc, dar să ţii secret lucruri care nu îţi afectează în niciun fel identificarea altor persoane şi dovedirea acestora, cum este această probă care a fost trimisă suplimentar, sau a fost cerută suplimentar de la INML? Este inacceptabil. Adică o familie trebuie să afle de la televizor lucrurile astea? O familie trebuie să citească pe burtiere? Nu ne-a înştiinţat nimeni, nu ne-a spus nimeni, ba dimpotrivă, suntem trataţi ca în neosclavagism. Noi suntem puricii şi ei sunt dinozaurii. Adică dânşii ştiu tot şi trebuie să îi credem şi să nu cercetăm, iar la final să ne servească ce vor dânşii.

Toţi au interesul să închidă cazul Caracal. Toţi însemnând aşa: mafia de la Caracal, care include politicieni din Caracal care îl cunosc pe Dincă, pe care eu i-am menţionat la DIICOT. Poliţişti, procurori din acelaşi judeţ, care chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranţă, dacă Dincă deschide gura se află multe şi îşi pierd libertatea”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Deşi a primit numeroase ameninţări, Alexandru Cumpănaşu a spus că a refuzat protecţia asigurată de Poliţia Română.

Să nu se supere oamenii de acolo, nu îi blamez pe toţi, dar am suficiente motive să fi refuzat această protecţie”, a spus Alexandru Cumpănaşu.