Alexandru Cumpănaşu: Nu mă las până când STATUL acesta nu înţelege că nu suntem nişte sclavi. Mor cu ei de gât

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, continuă războiul cu instituțiile care nu își fac treaba.

21 aug. 2019, 13:15
Alexandru Cumpănaşu: Nu mă las până când STATUL acesta nu înţelege că nu suntem nişte sclavi. Mor cu ei de gât

„CONTROL LA INML si RASPUNS SCRIS AVOCATUL POPORULUI -MASURI DISPUSE IN SITUATIA ALEXANDREI IN URMA SESIZARII. In urma sesizarii mele de astazi, ministrul sanatatii a dispus control imediat la INML. Nu ma las pana cand STATUL asta nu intelege ca nu suntem niste SCLAVI si ne comunica ce vrea cand vrea.

Sper ca in urma acestui control sa reiasa macar niste norme transparente si coerente de comunicare. Este innacceptabil sa vii cu comunicate COMUNISTE care sa nu spuna nimic si sa lase loc la interpretari despre viata unor oameni ba mai mult sa comunice informatii false pe surse despre viata sau decesul Alexandrei.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu: Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, vom contesta în continuare această expertiză

Despre INML voi reveni cu informatii importante maine. Tot astazi am primit raspunsul Avocatului Poporului in urma sesizarii mele in cadrul audientei ce mi-a fost oferita acum cateva zile. Va atasez raspunsul integral primit si masurile dispuse de Avocatul Poporului in situatia Alexandrei fata de fiecare institutie. MOR CU EI DE GAT!!.


loading...