Alexandru Cumpănaşu, reacţie dură după anunţul DIICOT: "Nu am aflat nimic de complici sau reţea!"

Publicat: Vineri, 06 Septembrie 2019 12:27 // Actualizat: Vineri, 06 Septembrie 2019 14:10 // Sursa: romaniatv.net

Unchiul Alexandrei Măceşanu a criticat dur reprezentanţii DIICOT după conferinţa de presă cu stadiul anchetei. 

Alexandru Cumpănașu a spus, după declarațiile șefului DIICOT, că din păcate informațiile furnizate de Felix Bănilă nu au adus nimic nou, de aceea este dezamăgit de „trecerea în revistă” a lucrurilor deja știute din comunicate de presă.

"Am stat ca pe ghimpi și eu, și familia mea. Avocatul nostru studiază dosarul, l-am ascultat pe domnul Bănilă cu mare atenție. Apreciez că încearcă să comunice public. (...) Din păcate, nu am aflat absolut nimic. Pot să-i spun domnului Bănilă că nu ne-a spus absolut nimic, că presa avea dreptul săpună întrebări nu despre probe din dosar, ci despre traficul de persoane”, a declarat Cumpănaşu.

"Oamenii sunt dezamăgiți. Oamenii așteptau niște răspunsuri. Așteptau să înțeleagă ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu să ni se treacă în revistă o înșiruire de acte din care nu rezultă absolut nimic din ce s-a întâmplat cu rețeaua, cu complicii, a existat sau nu a existat. Puteau să spună: domne nu existăm nu avem indicii”, a precizat Alexandru Cumpănașu într-o declarație de presă.  

Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, este revoltat deoarece șeful DIICOT a comunicat informații deja cunoscute.

"Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce știu deja. Nu poți să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă. (...) La un moment dat, m-a confuzat, pentru că din septembrie se intorcea în august, din august, în iulie. Am ținut foarte greu pasul. Declarația e un exercitiu de comunicare publică firesc, dar a fost un exercitiu inutil”, a spus Cumpănașu.

Precizările vin după ce șeful DIICOT, Felix Bănișă, a avut, vineri, o amplă declarație de presă în care prezenta radiografia cazului de la Caracal.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu ancheta Caracal Caracal DIICOR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H