Alexandru Cumpănaşu şi discuţiile sale cu minori pe TikTok, verificate de Poliţie

Poliţia Capitalei s-au autosesizat şi face verificări în cazul discuţiilor şi postărilor lui Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua de socializare TikTok.

04 ian. 2021, 20:09
Alexandru Cumpănaşu şi discuţiile sale cu minori pe TikTok, verificate de Poliţie

Poliţia face verificări, după ce Alexandru Cumpănaşu şi discuţiile sale cu minori pe TikTok au stârnit controverse.

„Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificari cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale”, precizează surse din Poliție, conform Ştiripesurse.

Alexandru Cumpănaşu şi discuţiile sale cu minori pe TikTok, în vizorul anchetatorilor

Anchetatorii cercetează activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pentru a stabili dacă faptele sunt prevăzute în Codul Penal.

Fost candidat la alegerile prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu e acuzat c-ar fi purtat discuţii cu aluzii sexuale pe platforma Tiktok cu minore. Unei fete i-a spus „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre ”dotările” sale naturale”, notează Aktual24.

Citeşte şi: Deputat PNL, atac furibund: „Suspendați contul de TIK-TOK al descreieratului numit Alexandru Cumpănaşu. Datele copiilor noştri ajung la companiile Partidului Comunist Chinez”

Deputatul PNL, Pavel Popescu, a lansat un atac virulent la adresa lui Alexandru Cumpănaşu pe care l-a catalogat ca fiind un „un descreierat care instigă la ură, abandon şcolar şi care în mod indirect le face avansuri elevelor minore”.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, spulberat după ce a devenit vedetă pe TikTok. „Încurajează violent ura copiilor față de școală. Exploatează toate găurile din șvaițerul educației românești”

Alexandru Cumpănaşu este acuzat că „încurajează violent ura copiiilor faţă de şcoală şi faţă de profesori”, după ce şi-a făcut cont pe reţeaua TikTok, unde e urmărit de sute de mii de tineri.

Citeşte şi : Alexandru Cumpănaşu şi soţia lui au devenit părinţi pentru prima dată. Reacţia fostului candidat la preşedinţie: Sunt foarte emoţionat

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă, a fost criticat în termeni duri, după ce se prezintă drept „profu.online” pe reţeaua TikTok. Cel care l-a criticat este Ciprian Mihali, conferenţiar doctor în cadrul Departamentului de Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a primit un nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deşi este suspect într-un dosar pe fonduri europene

 


loading...
Partenerii noștri