Alexandru Cumpănaşu, sondaj pe facebook: „Este cazul să candidez la preşedinţia României?” UPDATE

Alexandru Cumpănaşu a lansat o întrebare bombă pe pagina sa de Facebook, într-o înregistrare live. Acesta a decis să apele la opinia publică, privind decizia de candidatură la preşedinţia României.

29 aug. 2019, 17:01
Alexandru Cumpănaşu, sondaj pe facebook: „Este cazul să candidez la preşedinţia României?” UPDATE

UPDATE: „Dacă voi strânge semnăturile, voi candida, deja 400 de oameni s-au oferit să strângă semnături. În cîteva zile voi decide, în funcţie de numărul de semnături strânse”, a declarat Alex Cumpănaşu în exclusivitate la România TV, la emisiunea Punctul Culminant.

UPDATE. În doar o oră postarea a fost vizualizată de aproape 150.000 de oameni şi a strând 11.000 de comentarii, majoritatea favorabile candidaturii lui Alexandru Cumpănaşu la preşedinţie. „României îi trebuie un președinte al țării noastre ca dumneavoastră și vă susținem toți românii. Doamne ajuta”, „Ne trebuie un lider , cred că sunteți cel mai în măsură să mai puteți face ceva in tara asta sugrumată din 89!” sau „Sunteti un bun exeplu ca presedinte,aveti toata pregatirea si profesionalismul”, sunt doar câteva dintre mesajele de susţinere ale românilor.

ŞTIREA INIŢIALĂ. „M-am gândit de multe ori la acest lucru, dar deja nu mai pot da acelaşi răspuns la nesfârşit. Vă întreb pe voi: este cazul să candidez la preşedinţia României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez şi am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să vă spun că timpul este extrem de scurt şi este aproape imposibil. Spre satisfacţia unor nemernici care astăzi îşi freacă mâinile!”, a explicat Alexandru Cumpănaşu. 

Indecis, dar strânge semnături  

„De aceea eu cred că un om care vrea să candideze la funcţia de preşedinte şi care nu vrea sprijinul partidul, şi o spun clar, dacă voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau să le fiu dator, are parte şi de dezavantaje. De aceea, pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneţi că este bine să fac lucrul ăsta, aş vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exerciţiu. Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câţi oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câţi oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exerciţiu. Pentru că dacă nu avem o şansă, trebuie să ştim de la început!”, a completat Alexandru Cumpănaşu.  

„Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni. Ar fi de ajuns. O funcţie din asta nu are niciun farmec pentru mine. În doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este una de care să te foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu putere, dacă ştii să o foloseşti, dacă nu eşti încă un prizonier al sistemului. Ai CSAT, ai strategia naţională de apărare, ai numirile de la DIICOT şi Parchete, ai forţa poporului. În doi ani, toate clanurile vor fi rase”, a mai spus Alexandru Cumpănaşu.