Alexandru Cumpănaşu, un nou anunţ despre prezidenţiale

Alexandru Cumpășanu a explicat vineri cum a ajuns să-și întrebe fanii de pe Facebook dacă trebuie să candideze la prezidențiale. El a zic că în calitatea de unchi al Alexandrei nu poate să lupte cu „mafia” care provoacă în toată țara cazuri precum Caracal pentru că instituțiile sunt imposibil de penetrat.

30 aug. 2019, 13:08
Alexandru Cumpănaşu, un nou anunţ despre prezidenţiale
  • Voi continua sa folosesc acelasi limbaj pentru acele persoane (care spuneau că am plecat cu ideea candidaturii, n.red.) . Nu am pornit pentru a candida la prezidentiale, ci am pornit o lupta pentru dreptate. Indivizi care se ocupau de calcule nu vedeau aceasta nedreptate.
  • Habar nu aveam cum stateam in ratinguri. Nu stiam pana zilele trecute cum oamenii si-au pus increderea in mine. A fost o strategie smechera, hai sa il intrebam in fiecare zi daca o sa candideze. Familia mea s-a opus sa intru in acasta batalie, la fel si eu pentru ca iti aduce numai necazuri.
  • Nu e vorba de razgandit, in prima si a doua saptamana cand s-au intamplat nenorocirile am luptat pentru adevar, dupa o luna si jumatate de batut la usile institutiilor eu nu am adevarul, sunt imposibil de penetrat, oamenii astia fac ce vor ei. Cand am constatat ca nu am mijloace, nu pot sa duc lupta ca unchi al Alexandrei, oameni mi-au scris ca se intampla si in alte localitati. Am avut de ales intre a fi egoist si a spune ca pentru mine si familia mea e mai linistit sa stau acasa sau varianta de a intreba poporul roman.
  • Sunt 300.000 de oameni la mine pe Facebook. Nu pot sa lupt cu aceasta mafie ca unchi al Alexandrei. Nu este o razgandire, este un calcul foarte clar. 90% din cei 300.000 au spus ca noi nu putem sa ramanem fara cineva care sa ne apere si pe noi.
  • Nu m-am cocotat pe nimic, eu aveam notorietate. Eu nu vreau sa vad daca am sanse, ci sa vad daca este decizia corecta. Nu era un plan. M-am consultat prima oara cu parintii Alexandrei