Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel Bucureşti, anchetat în 3 dosare penale

Publicat: Miercuri, 14 August 2019 11:18 // Actualizat: Miercuri, 14 August 2019 11:18 // Sursa: romaniatv.net

Avocatul-impostor Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, este anchetat în 3 dosare penale, potrivit România TV. Alexandru Ion-Tudoran profesează de ani ca avocat fără a deține, legal, această calitate, iar tatăl său, judecătorul Ion-Tudoran, l-a protejat și și-a exercitat influența pentru a legitima impostura fiului, mai precizează sursa citată.

Deși nu este și nu a fost vreodată membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România, fiul magistratului Ion-Tudoran a îmbrăcat roba de avocat și a pledat în fața judecătorilor. Nicio instanță nu a consultat Tabloul Avocaților pentru a constata că are de-a face cu un impostor, deși există obligația de a verifica calitatea avocaților. Pentru a induce în eroare clienții și judecătorii, Alexandru Ion-Tudoran a folosit la instanțele de judecată împuterniciri falsificate grosolan, editate de-a valma în română și spaniolă, dar și chitanțe cumpărate la colț de stradă, susţine România TV.

Alexandru Ion – Tudoran a folosit, de cel puțin 3-4 ani, aceeași împuternicire avocațială falsificată, care ar fi fost emisă de colegiul avocaţilor din Madrid. Deși știa că fiul lui nu este avocat cu drept de a profesa, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran l-a desemnat ca apărător într-un proces de la Tribunalul Dâmbovița. Practic, judecătorul Ion-Tudoran și-a exercitat influența pentru a-şi ajuta fiul să profeseze în ilegalitate.

Acum, avocatul-impostor este investigat în 3 dosare penale, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H