Alexandru Maxim, în formă de zile mari. A dat gol şi pasă de gol pentru Stuttgart VIDEO

Alexandru Maxim a ajuns la patru goluri marcate în acest sezon al Bundesligii şi conduce în topul paselor decisive, fiind co-autorul a cinci dintre reuşitele lui Stuttgart. Duminică, împotriva lui Hamburg, a dat un gol şi o pasă de gol.

21 oct. 2013, 06:18
Alexandru Maxim, în formă de zile mari. A dat gol şi pasă de gol pentru Stuttgart VIDEO

Cel mai spectaculos meci al etapei a 9-a a Bundesligii a fost cel dintre Hamburg SV şi VfB Stuttgart, nu mai puţin de şase goluri fiind marcate pe parcursul celor 90 de minute. Scorul final a fost 3-3, iar internaţionalul român Alexandru Maxim nu numai că a fost titular la oaspeţi, dar a deschis scorul încă din minutul 3, cu un şut la colţul lung, după un schimb de pase cu Ibisevic

. Hamburg a egalat în minutul 22, dar Maxim şi-a făcut din nou datoria, în minutul 37, contribuind decisiv la golul de 2-1 al lui Stuttgart, din centrarea sa Christian Gentner reuşind să marcheze.

Alexandru Maxim a marcat patru goluri pentru VfB Stuttgart, în cele şapte meciuri în care a fost folosit. El a mai înscris de două ori în poarta lui Hoffenheim, pe 1 septembrie, iar pe 13 septembrie a înscris împotriva lui Eintracht Brauschweig.

Golul lui Maxim, cu Hamburg

Pasa de gol a lui Maxim