Alexandru Nazare, ministrul remaniat de Cîţu, îl face praf pe premier: Cu „Wow” o să ne alerge lumea pe străzi

Zeci de parlamentari PNL, susţinători ai lui Orban, anunţă că resping orice colaborare cu PSD şi acuză tabăra Cîţu că ar dori un USL 2.0. Fostul ministru PNL de Finanțe Alexandru Nazare a avut chiar un atac dur la adresa premierului.

14 sept. 2021, 07:39
Alexandru Nazare, ministrul remaniat de Cîţu, îl face praf pe premier: Cu „Wow” o să ne alerge lumea pe străzi

Alexandru Nazare îl acuză pe premierul Florin Cîțu de iresponsabilitate, pentru că ascunde sau se face că nu observă problemele tot mai grave cu care se confruntă românii de rând și continuă pe linia unui discurs de genul „totul e fantastic”.

„A spus că suntem într-un mic impas. Mă întreb cum o fi arătând un impas mai mare? Ferească Dumnezeu de un impas serios. Mă gândesc cum ar arata un impas serios (…). Deci există o tensiune sociala acumulată și pe acest fond auzim că de fapt e Wow!” a afirmat Alexandru Nazare.

Ludovic Orban, atac la miniştrii PNL: „Ei nu ne sunt şefi, dimpotrivă / Ce se întâmplă în partid de o vreme nu are nicio legătură cu liberalismul şi democraţia”
Fostul ministru de Finanțe n-a rata ocazia să-l ironizeze pe Florin Cîțu și pentru ultimele sale gafe de imagine. „Ați văzut filmulețul cu Superman (…) arata cam cât de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plâng, au griji, au probleme reale și pe de altă parte premierul postează filmulețe cu Superman. Și noi, partidul, noi tredbuie să explicăm situația (…) Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada. PNL trebuie să revina în zona de responsabilitate și echilibru, să prezentăm soluții la probleme, nu să le ignorăm și să spunem că totul e fantastic”, a declarat Alexandru Nazare, la ședința PNL Olt.

Prezentarea Moțiunii "PNL – Forța Dreptei" în Comitetul Director Județean al PNL Olt

Prezentarea Moțiunii "PNL – Forța Dreptei" în Comitetul Director Județean al PNL Olt

Posted by Violeta Alexandru on Monday, September 13, 2021

Orban, liberalilor din Olt: Nu vreau să vă spun cum stăm în sondaje, ca să nu vă demoralizez

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că partidul se află, în sondajele de opinie, „aproape la fel de jos” ca în anul 2017, el arătând că este nevoie de o „recredibilizare”. „Căderea Partidului Naţional Liberal se datorează insatisfacţiei publice faţă de guvernare, se datorează dezvăluirilor despre Florin Cîţu”, consideră liderul PNL.

Ludovic Orban se compară cu Alexandru Lăpușneanu: ”Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”

„Credeţi dumneavoastră că eu nu mai am capacitatea de a conduce partidul la victorie? Eu nu cred! Şi dacă stăm şi ne uităm la situaţia actuală putem trage nişte concluzii: căderea Partidului Naţional Liberal se datorează insatisfacţiei publice faţă de guvernare, se datorează dezvăluirilor despre Florin Cîţu pe care el nu a reuşit să le explice într-un mod modest, cu smerenie, cerându-şi scuze, aşa cum se face într-o astfel de situaţie, când tu nu ai informat public, şi, de asemenea, se datorează crizei politice artificiale care a fost creată fără acordul meu, fără consultarea forurilor statutare ale partidului, prin decizia unilaterală a premierului Cîţu. Deciziile, nu decizia. Nu vreau să vă spun cum stăm astăzi în sondaje, ca să nu vă demoralizez. Dar exact cum a fost în 2017, în care noi a trebuit să începem un proces de recredibilizare pentru că foarte multă lume îşi pierduse încrederea în noi, situaţia e la fel. Suntem aproape la fel de jos cum eram în 2017 şi problema e că nu văd ce soluţie strategică poate să pună altcineva pe masă”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o şedinţă a PNL Olt.

El a precizat că la Congres „votul trebuie să fie liber”, iar delegaţii nu trebuie să fie influenţaţi de şefii de filiale judeţene, de dorinţa de a avea vreun câştig personal sau „că le e frică să nu-şi piardă locul de muncă sau funcţia publică sau că este controlat atunci când votează”.

Orban a subliniat că PNL „are obligaţia” să-şi asume guvernarea, însă nu în orice condiţii şi nu cu susţinerea PSD, el arătând că PNL încă „plăteşte preţul” pentru înţelegerea cu PSD din urmă cu câţiva ani, atunci când cele două partide au format Uniunea Social Liberală.


loading...