Alexandru Noapteș, fostul director director al CFR Călători, a murit la vârsta de 60 de ani

Fostul director general al CFR Călători Alexandru Noapteș a murit, miercuri după-amiază, la vârsta de 60 de ani. Acesta fusese internat cu probleme grave de sănătate într-un spital privat din Bucureşti, unde a şi încetat din viaţă.

12 ian. 2022, 21:19
Alexandru Noapteș, fostul director director al CFR Călători, a murit la vârsta de 60 de ani

Alexandru Noapteş a murit. Fost absolvent al Facultății de Cibernetică Economică și Planificare din cadrul Academiei de Studii Economice București, acesta a fost numit director general al CFR Călători în martie 2005, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2009.

Ulterior, Noapteş s-a angajat director adjunct la ADP Sector 1, funcție pe care a deținut-o până în anul 2016. Problemele de sănătate l-au determinat să se retragă din viața publică.

Alexandru Noapteș a murit. Fostul director al CFR Călători, trimis în judecată de DNA

În urmă cu câțiva ani, fostul director al CFR Călători a fost anchetat și trimis în judecată de procurorii anticorupţie. În 2014, însă, a fost achitat de o instanță a Curții de Apel Cluj, magistraţii apreciind că acuzațiile care i-au fost aduse au fost neîntemeiate.

Citeste si O pensionară din Galaţi a aflat că a murit de la furnizorul de apă. Înştiinţarea oficială, primită după ce s-a întors de la biserică. „Sunt vie şi mă simt bine”

În iarna aceluiaşi an, lui Alexandru Noapteș i-a fost confiscată suma de 1,4 milioane de euro (6,3 milioane de lei), bani pe care nu i-a putut justifica. Decizia de confiscare a venit în urma unei anchete a Agenției Naționale de Integritate. Inspectorii ANI au ajuns la concluzia că o mare parte din averea pe care o deținea Noapteş nu putea fi justificată.

Citeste si Un tânăr de 17 ani de origine română, campion la înot, a murit de Covid în Italia