Alexandru Rafila ar putea candida la Primăria Capitalei din partea Pro România. Ponta: „Săptămâna viitoare o să ne anunţăm candidaţii”

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, ar putea candida la Primăria Capitalei din partea Pro România. Victor Ponta, liderul partidului, a anunţat, miercuri, în direct, la România TV, că Pro România îşi va anunţa săptămâna viitoare candidaţii pentru Bucureşti şi pentru celelalte localităţi din ţară.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 16:11
Alexandru Rafila ar putea candida la Primăria Capitalei din partea Pro România. Ponta: „Săptămâna viitoare o să ne anunţăm candidaţii”

Întrebat de jurnalista Lili Ruse despre negocierile pe care le-ar fi purtat cu dr. Alexandru Rafila, Victor Ponta a explicat că Pro România îşi va prezenta săptămâna viitoare candidaţii pentru alegerile locale.

„Săptămâna viitoare o să ne anunţăm candidaţii şi la Bucureşti şi în restul ţării. (…)  zi am avut o discuţie cu fostul meu coleg Robert Negoiţă şi am discutat foarte multe despre ce putem face pentru Bucureşti ca să venim cu nişte oameni şi cu nişte proiecte de modernizare a Bucureştiului”, a declarat Victor Ponta, preşedintele Pro România, la România TV.

Victor Ponta vrea anularea alegerilor din 27 septembrie

„Noi credem că ar trebui anulate alegerile din 27 septembrie, dar în acelaşi timp suntem pregătiţi pentru aceste alegeri. (…) Mi-aş dori să fim siguri că după 27 septembrie, după alegeri, nu intră toată ţara din nou în carantină, numai de dragul să facem alegeri că stă PNL-ul mai bine.

N-am înţeles de ce îşi doreşte PSD-ul alegeri mai repede decât poate cei din PSD care ţin cu PNL-ul se grăbesc cu alegerile.

PNL-ul înţeleg că se grăbeşte cu alegerile pentru că pierde voturi. Părerea mea e că e un calcul extrem e cinic şi sănătatea publică ar trebuie să fie mai importantă”, a conchis fostul premier Victor Ponta.

Marian Vanghelie vrea la Primăria Capitalei: Dacă se va înscrie Ponta, voi candida 100%