Alexandru Rafila: Moțiunea noastră cred că are șanse să treacă

Tensiunile sunt uriașe în coaliție, iar PSD, USR-PLUS și AUR pregătesc propriile moțiuni de cenzură. Social - democrații au decis să-l demită pe Florin Cîțu prin moțiune,iar Alexandru Rafila crede că de data aceasta va fi un succes.

02 sept. 2021, 17:59
Alexandru Rafila: Moțiunea noastră cred că are șanse să treacă

Tensiunile sunt uriașe în coaliție, iar PSD, USR-PLUS și AUR pregătesc propriile moțiuni de cenzură. Social – democrații au decis să-l demită pe Florin Cîțu prin moțiune,iar Alexandru Rafila crede că de data aceasta va fi un succes.

„Apropo de moțiunea PSD, singura care există, noi am avut deja o întâlnire cu grupurile parlamentare și liderii partidului, am hotărât să depunem o astfel de moțiune, care va fi efectivă când va avea numărul necesar de semnături, 234. Așteptăm să existe numărul de semnatari, iar nemulțumirea să o exprime în cadrul unei astfel de moțiuni.

(…) Moțiunea noastră cred că are șanse serioase să treacă. Cred că trebuie să fie un semnal puternic și pentru domnul Iohannis. Sondajele arată o schimbare de forțe în ceea ce prviește opțiunile populației”, a declarat Alexandru Rafila, pentru B1 TV, în emisiunea „Talk”.

Alexandru Rafila crede că asocierea USR-PLUS cu AUR pentru semnarea unei moțiuni de cenzură anti-Guvernul Cîțu denotă neseriozitate din partea progresiștilor, față de propriul electorat.

„O modificare de poziție de acest gen pune la îndoială credibilitatea acestui partid, USR-PLUS, în fața propriilor alegători. Nu vreau să fac o legătură cu electoratul PSD. Dar atunci când spui ceva și faci altceva, nu denotă seriozitate”, a mai punctat Alexandru Rafila.