Alexandru Rogobete, prezent la Gala Națională a Binelui. ”Cred în societatea civilă. Cred cu tărie că minunile există”

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete, a fost prezent la Gala Națională a Binelui!

28 feb. 2024, 20:40

Gala Națională a Binelui a susținut reprezentanții celor mai active asociații, organizații și grupuri civice implicate în domeniul social din România și anul acesta, tot la Opera Națională din București.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete, doctorul care a ocupat această funcție, a fost prezent la Gala Națională a Binelui!

Citește și Investiţii masive în Sănătate din fonduri europene. Alexandru Rogobete anunţă o infuzie de 26 de milioane de euro pentru modernizarea INML

Acesta a fost prezent la Gala Națională a Binelui și a transmis pe rețelele sociale un mesaj important.

 „Onorat să fiu prezent la Gala Națională a Binelui! Mulțumesc doamnei ministru Natalia Intotero şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse pentru emoția oferită! Eu cred în societatea civilă. Cred în capacitatea acesteia de a interveni, acolo unde sistemul nu o poate face, în puterea dumneavoastră de a coagula sprijin, neprețuit, pentru cei care au într-adevăr nevoie”, a scris Alexandru Rogobete pe Facebook.

Ministerul Sănătății, proiecte importante pentru România

Ministerul Sănătății a acționat în regim de urgență pentru a rezolva criza analizelor toxicologice la Institutele Naționale de Medicină Legală.

Printr-un proiect finanțat de Banca Mondială, 26 de milioane de euro vor fi investiți în echipamente de ultimă generație pentru detectarea substanțelor psihoactive.

Citește și Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, despre Rafila şi Săndesc: „Cât de mult contează puterea exemplului. Fără exemplu, fără consecvență, fără echipă, lucrurile nu au sens”

Aproape 650 de echipamente vor ajunge la institute și servicii de medicină legală din întreaga țară, a anunţat Alexandru Rogobete de curând.