Alexandru şi Andreea de la „Mireasă” divorţează. Tânăra îşi acuză soţul că a agresat-o: „Mă bătea până la leșin”

Alexandru și Andreea au participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii "Mireasă". Deşi se cunosc din copilărie, relația lor a început abia cu ocazia reality show-ului.

07 iun. 2021, 16:34
Alexandru şi Andreea de la „Mireasă” divorţează. Tânăra îşi acuză soţul că a agresat-o: „Mă bătea până la leșin”

Alexandru şi Andreea de la „Mireasă” divorţează. Tinerii au decis să-şi unească destinele imediat ce au părăsit competiţia, pe parcursul căreia au descoperit că au multe lucruri în comun. Acum, însă, Andreea a detonat bomba. Soţul ei o bate frecvent, acesta fiind principalul motiv al divorţului. Alexandru neagă, însă, acuzaţiile soţiei, scrie wowbiz.ro

Alexandru şi Andreea de la „Mireasă” divorţează

Potrivit declarațiilor Andreei, comportamentul soţului ei s-a schimbat radical imediat după încheierea emisiunii. I-a cunoscut adevărata faţă a lui Alexandru la câteva luni de la căsătorie. Asta în pofida faptului că Andreea făcea tot ce ţinea de ea pentru ca lucrurile să meargă bine între ei.

Citeste si Mioara Roman se internează din nou. Motivul pentru care va ajunge pe mâna medicilor

Fostul soț mă bătea cu pumnii în cap, până la leșin. În casă a fost bărbatul ideal, a fost altceva. În afara casei s-a schimbat totul și nu a mai fost la fel. Am încercat să fiu partenera perfectă. Găteam, făceam curat în toată casa, mă ocupam de tot. Divorțul este în proces, am mers acum două zile la notar. Este cel mai urât episod din viața mea, nu mai vreau să aud de așa ceva niciodată”, a mărturisit Andreea.

Deși a fost mereu rezervată în declarații, în luna martie, Andreea i-a anunțat pe urmăritorii ei că relația cu soțul ei e una foarte bună. Tânăra dezvăluia că este fericită și că se înțelege bine cu Alexandru.

Suntem foarte bine, ne înțelegem de minune. Ne înțelegem extraordinar de bine. Relația noastră este perfectă afara„, declara Andreea la acea vreme.

Citeste si Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy: „Urmăreşte modul de promovare al lui Snoop Dog”