Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy: „Urmăreşte modul de promovare al lui Snoop Dog”

Ioniţă de la Clejani a făcut primele declaraţii despre Fulgy, după ce a fost luat de poliţişti şi internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia. Clejanii se pregăteau să plece la Măruţă, acolo unde îşi lansează în premieră noua piesă şi au stat de vorbă foarte puţin cu reporterii.

07 iun. 2021, 15:20
Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy: „Urmăreşte modul de promovare al lui Snoop Dog”
Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy

Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy. După scandalul în care este implicat fiul lor, Clejanii nu au oferit nicio declaraţie până acum, când reporterii i-au aşteptat în faţa casei, pentru a vorbi cu ei.

Citeşte şi: Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”

Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy

Artistul susţine că fiul lui este bine şi că tot ce a făcut băiatul lui în ultima vreme, a fost ca să atragă atenţia asupra presei. Ioniţă de la Clejani a dat de înţeles că Fulgy nu ar avea probleme şi a urmărit doar modul de promovare al artiştilor internaţionali.

Vorbiţi numai despre el. Fulgy a reuşit să vă facă să vorbiţi numai despre el. Vă spun că el urmăreşte modul de promovare al unor artişti naţionali şi asta a făcut. El este bine, iar în momentul ăsta a decis să nu mai apară.

Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei„, a declarat Ioniţă de la Clejani, care tocmai a lansat o nouă piesă, împreună cu Connect-R.

Fulgy, internat în spital după ce şi-a ameninţat tatăl

Fulgy

a fost internat în spital în această dimineaţă, după ce şi-a ameninţat tatăl. În ultima vreme, tânărul a făcut mai acuze grave la adresa mai multor persoane publice din România, ba chiar a adus şi ameninţări, printre care şi tatălui său, lui Ioniţă de la Clejani.

Fiul Clejanilor a postat mai multe filmuleţe pe pagina sa de Instagram, în care îl ameninţa pe Ioniţă de la Clejani. Mai mult decât atât, ameninţa şi că se omoară. În urma acestor afirmaţii, tatăl lui a apelat la autorităţi.

Artistul a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său. Poliţiştii l-au ridicat pe Fulgy de la domiciliul său. Acesta ar fi fost agitat şi recalcitrant la adresa agenţilor. După audieri, ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti.

https://www.youtube.com/watch?v=xsLmLekbB-0