Alexandru și Diana, conduși pe ultimul drum. Prietenii strâng bani pentru cei doi copii rămași orfani după cumplitul accident de pe A1

Durere fără margini pentru rudele și apropiații lui Alexandru, celebrul bucătar din Gorj, și Diana, soția lui. Cei doi și-au pierdut viața într-un teribil accident de mașină în timp ce mergeau spre casă. În autoturism se afla și unul dintre cei doi copii ai tinerilor, care a scăpat ca prin minune după impactul devastator. Tinerii părinți au ajuns în sicriu la Târgu Jiu, iar azi vor fi înmormântați.

02 iul. 2023, 11:03
Alexandru și Diana, conduși pe ultimul drum. Prietenii strâng bani pentru cei doi copii rămași orfani după cumplitul accident de pe A1

Momente cumplite pentru familia tânărului bucătar din Târgu Jiu. Alexandru și Diana, soția lui, alături de care a murit într-un cumplit accident, sunt astăzi conduși pe ultimul drum. În urma lor au rămas doi băieței, Rareș și Vlad, de 3 și 5 ani.

Trupurile celor doi soți, Alexandru și Diana, au fost depuse la capela cimitirului municipal din Târgu Jiu, iar familia lor este îngenunchiată de durere. Acum buncii lui Rareș și Vlad trebuie să le spună micuților că vor crește fără părinți.

Vă reamintim că Alexandru și Diana au murit într-un accident produs pe Autostrada A1 București – Pitești. Tragedia a avut loc pe drumul spre casă când, cei doi soți, alături de băiețelul lor de doar 5 ani, se întorceau de la un spital din București unde micuțul suferise o intervenție chirurgicală. Cu puține momente înainte ca mașina lor să se izbească de parapetele de pe Autostrada București – Pitești, Diana a postat o poză în care își ținea copilul în brațe cu mesajul „curajosul meu“. Tânăra mamă și-a ținut în acele momente pentru ultima dată fiul în brațe.

În primă fază, celebrul bucătar din Târgu Jiu și-a pierdut ambele picioare în urma impactului și a decedat la foarte scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță. Nici soția sa nu a fost mai norocoasă, deoarece a murit la doar jumătate de oră mai târziu.

La vârsta la care viața le părea perfectă, Alexandru și Diana, în vârstă de 31 și 33 de ani, au pierit împreună. Alexandru a pierdut controlul volanului, iar mașina în care se aflau s-a izbit violent de parapetul care separă sensurile de mers. Impactul a fost unul devastator. În ciuda eforturilor depuse de medici, cei doi soți au murit. Ca prin minune, copilul lor în vârstă de 5 ani care se afla pe bancheta din spate a supraviețuit. Acum, Rareș și fratele lui de doar 3 ani au rămas acum orfani de ambii părinți.

Citește și: Accident grav cu un TIR, un microbuz și un autoturism în Caraș – Severin. Printre răniţi se numără şi un copil

În urmă cu șase ani, Diana și Alexandru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Atunci cei doi soți spuneau că își doresc ca îmbătrânească împreună să se bucure de familia lor minunată. Nu se gândeau că fericirea lor va dura doar șase ani.

Alexandru Giurcă era un bucătar apreciat și a lucrat la mai multe restaurante din Târgu Jiu, iar soția lui ajuta oameni cu dizabilități la un centru specializat. Familiile celor doi tineri și apropiații sunt în stare de șoc de la aflarea cumplitei vești. Nu-și pot imagina cum soarta le-a fost atât de crudă și că fiii lor vor crește fără mamă și tată. Acum prietenii Dianei și ai lui Alexandru s-au mobilizat să strângă bani pentru a-i ajuta pe cei doi micuți.