Tragedie pe autostradă! Un celebru bucătar și soția lui au murit în urma impactului puternic. Doi copii au rămas orfani

Un celebru bucătar și-a pierdut viața într-un accident care s-a produs pe autostrada București-Pitești. Din nefericire și soția acestuia și-a pierdut viața.

29 iun. 2023, 13:01
Tragedie pe autostradă! Un celebru bucătar și soția lui au murit în urma impactului puternic. Doi copii au rămas orfani
Tragedie pe autostradă! Un celebru bucătar și soția lui au murit în urma impactului puternic

Un accident teribil a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers București-Pitești, în jurul kilometrului 74, pe raza localității Ionești, din județul Dâmbovița. În urma acestui cumplit eveniment, un celebru bucătar și soția sa și-au pierdut viața.

Citește și: Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka angajat la Taverna Racilor. De ce patronii preferă angajaţi străini: „Românii sunt foarte buni, dar foarte dificili. Nu mai am nici nervi, nici timp de fiţe şi figuri”

Alexandru Laurențiu Giurcă este un celebru bucătar din Târgu Jiu, care se afla la volanul mașinii. Conform informațiilor oferite de dbonline.ro, ar fi pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina în glisiera mediană. În urma impactului au rezultat trei persoane extrem de grav rănite, iar două dintre ele au rămas încarcerate.

La fața locului au intervenit de urgență paramedicii dâmbovițeni și pompierii militari pentru a putea să extragă persoanele blocate și pentru a le acorda primul ajutor medical.

„În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, se arată într-o informare ISU Dâmbovița. Traficul s-a desfășurat dirijat, pe prima banda în zona accidentului, conform Infotrafic.

În primă fază, celebrul bucătar din Târgu Jiu și-a pierdut ambele picioare în urma impactului și a decedat la foarte scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță. Nici soția sa nu a fost mai norocoasă, deoarece a murit la doar jumătate de oră mai târziu. În autoturism se afla și unul dintre copiii cuplului care a supraviețuit ca prin miracol.  Alexandru Laurențiu Giurcă a prestat ca bucătar la mai multe restaurante din Târgu Jiu.

„Un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului Christian este alături de membrii familiilor îndoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana și Alexandru!”, se arată în mesajul transmis de colegii femeii.

Citește și: Cu ce se ocupă celebrul bucătar Vlăduț Florica, după ce a fost dat afară de la Neatza cu Răzvan și Dani